2777
2789

خانواده من مذهبی متعصب اند ، با اجبار اونا از اول چادری بودم . چادری تو ۱۹ سالگی ازدواج کردم . بعد چند سال فهمیدم اصلا دلم نمی خواد چادر بپوشم ( آدم معتقد ایم و به حجاب اعتقاد دارم ) سر این قضیه چند سال با شوهرم بحث کردم اصلا راضی نمیشه چادر بپوشم تا جایی که حاضره طلاق بگیره ولی من چادر بپوشم . منم فقط بخاطر زندگی ام که نپاشه قبول کردم بپوشم . ولی دارم عذاب میکشم احساسم به شوهرم هم داره کمتر میشه چون واقعا حس من براش مهم نیست و زور میگه ، میگه چون تعهد دادی اول ازدواج که بپوشی باید بپوشی . 

چی کار کنم به نظرتون 😕

چی بگم والا خب مقصر خودت بودی از اول کاش میگفتی من میخوام بعد ازدواج چادرمو کنار بزارم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا خب مقصر خودت بودی از اول کاش میگفتی من میخوام بعد ازدواج چادرمو کنار بزارم

اون موقع خیلی بچه بودم و اصلا نمی دونستم واقعا 

بعداً فهمیدم 

می‌دونم مقصر منم ولی خیلی برام سخته این شرایط 

اون موقع خیلی بچه بودم و اصلا نمی دونستم واقعا بعداً فهمیدم می‌دونم مقصر منم ولی خیلی برام سخته این ...

مشاور نمیاد؟من بعد ازدواج شوهرم به زور چادر سرم کرد چند ماه تحمل کردم دیدم خودش کوتاه نمیاد چادرمو سوزوندم دیگ چیزی نگفت و تموم شد

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

مشاور نمیاد؟من بعد ازدواج شوهرم به زور چادر سرم کرد چند ماه تحمل کردم دیدم خودش کوتاه نمیاد چادرمو س ...

اصلا به مشاوره اعتقاد نداره 

خیلی خیلی خیلی..... کله شقه

اون موقع خیلی بچه بودم و اصلا نمی دونستم واقعا بعداً فهمیدم می‌دونم مقصر منم ولی خیلی برام سخته این ...

ببین منم مثل خودت ادم نمیشن 😂

ولی یه چیز خوب چادر داره ...الان طرف ما همه مانتویی هستن من چادریم کسی نمیدونه‌به‌زوره چون مگه میشه تو خونه ازاد باشم تو مهمونیا بیرون محجبه مردا همشون گفتن ماشالله خانمت ....به زناشونم گفتن از این یاد بگیر ..زناشونم همچین به چادر و حجابم نگاه میکنن میخوان بکشنم