2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بخاطر خانمه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 127 پست
واقعا ک تو این عصبانیت خندم گرفت 

خوبه که خندیدی🤣 دفعه بعد خوددار باش نهایت کنجکاو شدی بعد تلفن بپرس عزیزم کی بود اونم گفت بگو باشه و تمام.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
همین از همین میترسم ک امدم اینجا اما بجا ک راحل بهم بدن همه سرزنش میکنن قبول دارم اشتباه کردم اما سی ...

باباجان 

خودت که قبول داری کارت اشتباه بوده

شوهرتم هییییی گفته تموم کن،  بس کن،  اروم اروم حرف میزده ولی تو نقطه جوشش رو به حد اعلی رسوندی. 

یه دونه زده که ساکت بشی. 

من مخالف زدن هستم کارش رو نهی میکنم. 

ولی پاشو برو یه دوش بگیر. 

دم پریودیت هست.  اکثرا خانوما قاطی میکنن.  منم چندشب پیش خونه پدرم بودم،  اصلا حوصله نداشتم و میخواستم فقط دعوا راه بندازم😑🫣😂😂😂ولی خب کنترل میکردم خودمو. 

دوش که گرفتی، خونه رو مرتب کن،  ذهنت اروم میشه.  یه شام بپز.  همسرت اومد برو استقبالش.  هم لبخند داشته باش هم نشون بده ناراحتی.  براش دمنوش بیار و بشین کنارش.  بذار چنددقیقه بگذره.  خودشو پیدا کنه و بعد سر صحبت رو باز کن. 😁

همین و تمام. 

سختش نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میتونین آنقدر قضاوتش کنین راهنمایی خواست نخواست عیباشو بهش بگین که . شما شاید جای اسی بودین بد ...

واقعا مرسی ازت درسته شوهرم خوبه اما اخلاقای بدتر از منم داره اونم کمتر از من عصبی نمیشه من فقط تاپیک زدم ک باید الان چیکار کنم تمومش کنم بحثو یا سرسنگین باشم ک همه ماشالله پریدن ب من 

شوهرم اینقدرم بخشنده نیست ک یکاری کرد ک واسه نگه داشتنم ماشینو زد ب اسمم همین و تمام 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
صبح تا شب همش تنهام بعضی از شباهم نمیداد بخاطر کارش درکش میکنم ولی بخدا دیگ خسته شدم دیشبم نمیدونم چ ...

خب وقتی حالتون خوبه بشین باهاش حرف بزن. 

نذار حرف تو دلت بمونه

بگو که تنها موندن اذیتت میده

بگو که نیاز داری کنارت باشه،  

برنامه بریزید تعطیلات برید بیرون. 

نذار حرف دلت رو بدونه. 

بذار برای رفعش تلاش کنه. 

چون نگفتی،  مونده مونده رو دلت،  جمع شده، غمباد شده و نتیجه اش شده لبریزشدن دیشبت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

والا اینی ک من از شما دیدم یه سیلی کمترین کاری بود ک میشد بکنه پیشاپیش ازت معذرت میخوام ببخشید ولی ...

چمیدونم چمه اگر میدونستم ک خوب بود ن دیونه ن چیزی فقط دیشب الکی ریختم بهم نمیدونم چمه اینقدر تنها درودیوارو نگاه کردم ک حس میکنم روم تاثیر گذاسته اصلا نمیدونم چیکار کنم 

چمیدونم چمه اگر میدونستم ک خوب بود ن دیونه ن چیزی فقط دیشب الکی ریختم بهم نمیدونم چمه اینقدر تنها در ...

جوابت رو بالا دادم،  بخون. 🌹

یعنی چی تو عصبانیت یه آدم دیگه میشه انتظار داشتی بااون رفتارت چه واکنشی داشته باشه واقعا؟!

راحت میگی اون رفتارت دست خودت نبود،خب شوهرتم میتونه بگه اون چکی که زدم دست خودم نبود!

یکم عاقلانه تر رفتار کن این نازکشیدنای غیر منطقی عمرش کوتاهه زندگی واقعی یه شکل دیگست،زنو شوهر باید مایه ی آرامش هم باشن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

واقعا مرسی ازت درسته شوهرم خوبه اما اخلاقای بدتر از منم داره اونم کمتر از من عصبی نمیشه من فقط تاپیک ...

آخه تو تاپیک نوشتی سر یه دعوای چرت ماشینو زد ب نامت

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

باباجان  خودت که قبول داری کارت اشتباه بوده شوهرتم هییییی گفته تموم کن،  بس کن،  ار ...

حس میکنم شوهرم تو دلش بگ این دیونست دیشب خونرو رو سرم خراب کرده بود الان لبخند میزنه 

شاید وسواس دوست شدن دارم هعی میخوام دوست شم تو قهرا باز میگم نکنه بگه این ک چیزی حالیش نیست 

یعنی در این حد 🙁

میگم مرد خوبم داریما

زندگیتون پایدار

من اونقدر مرد بد دیدم توزندگیم ک یکی و میبینم اینقد عاشق همسرشه ذوق میکنم.بمونید برای هم🧿

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دقیقااااا....👌 شوهره منم خیییلی خیییلی صبوره😅😅 اردیبهشتیه تو صبر همتا نداره..... عصبانی ...

😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

چمیدونم چمه اگر میدونستم ک خوب بود ن دیونه ن چیزی فقط دیشب الکی ریختم بهم نمیدونم چمه اینقدر تنها در ...

عزیزدلم بعضی وقتا آدم بخاطر بهم ریختن هورمونها این شکلی میشه

بعضیا افسرده میشن بعضیا عصبی هرکی ی جوره

شما اگه گهگاهی بهم میریزی ک خب بحثش جداس ولی اگه همیشه همینه یعنی ی جنگ درونی داری

چیزی هست ک نمیتونی ب کسی بگی

واسه همین میگم با ی مشاور صحبت کن

اصلا همینکه بتونی ب یکی حرفاتو بزنی بدون اینکه قضاوت بشی خیلی میتونه کمکت کنه

خودم ی مدت مشاور داشتم واقعا باعث شد نگاهم ب زندگی تغییر کنه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

واقعا مرسی ازت درسته شوهرم خوبه اما اخلاقای بدتر از منم داره اونم کمتر از من عصبی نمیشه من فقط تاپیک ...

هیچی عزیزم معمولی باش.همبن صحبتای معمولی اینو بخر اونو بخر و...

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آخه تو تاپیک نوشتی سر یه دعوای چرت ماشینو زد ب نامت

چمیدونم شاید اشتباه منظورمو رسوندم شاید کس دیگ ای بود نمیزد چون تنها سرمایه و درامدش سواریمون هستش ک زد ب نامم 

هولوهوش دعوا بودیم ک سواریشو گرفت و سریع زد ب نامم منم مخالفتی نکردم الان بخاد پس بگیره برام مهم نیست 

ببین همه این خانومایی که تو رو سرزنش می کنن خودشون در شرایط که قرار بگیرن خیلی یدتر از این رفتار می کنن

همه آدما در ارامش فیلسوفهای خوبی هستن 

شما تقصیری نداری فشار دلتنگی و تنهایی روت بوده از جای دیگه سر باز کرده 

حالا هم چیزی نشده اگه ناراحت نمیشی بگم که به اون سیلی هم زیاد فکر نکن گاهی اوقات روزگار سیلی های بزرگتری به آدم می زنه که آدم به خودش بیاد

لازم نیست بری عذرخواهی کنی ولی همین جوری عادی باش و دیگه حرف اون دعوا رو نزن کم کم یادت میره و آشنی میشی از ته دل

یه زمانی رو بذار برای باشگاه رفتن خیلی ورزش توی جمع حال آدمو خوب می کنه کنترلت رو خشمت بیشتر میشه و از تنهایی هم در میای

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی