2777
2789
دوسالی خیلی درد کشید اواخرش دیگه مورفین می‌زدیم دایم حتی مورفین هم دیگه ارومش نمی‌کرد من اصلا دوست ن ...

انشالله دشمنمون هم سرطان نگیره واقعا وحشتناکه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
معده

خدا کمکش کنه...ان شاالله خوب بشه. سرطان معده سخته ولی مورد میشناسم قرار بوده یک سال زنده باشه، بیشتر از ۱۵ سال زنده بوده. الانم چون خبرشو ندارم با قطعیت چیزی نمیگم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پدرم گفتن نهایت سه ماه زنده میمونه دیگه یک ماه آخر رفت تو ی عالم دیگه از چیزای میگفت ک من نمیدیدم ...

خدا بیامرزه پدرتونو💔بابابزرگ منم همین جوری بود خدا رحمتشون کنه 

به حرف دکترا گوش نده دکتری. که بیمار رو جواب میکنه خیلی بیشعوره فقط فقط خدا از همه چیز خبر داره.دوسال پیش که مامانم متاستاز داد دکترا گفتن امیدی نیست امروز و فردا نمونه الان دوساله مامانم پیش ماست خود دکتر وقتی بعد از شیمی درمانی نتیجه ارو دید تعجب کرد

#مزاج_زندگی150

✅ حالا مواردی که به پیشگیری و درمان انواع سرطان کمک میکنه چیه؟

🔹 1- ساعت 6 صبح یه لیوان آب خیار سبز طبیعی ، ساعت 12 ظهر یه لیوان آب کاسنی ، ساعت 6 بعد از ظهر یه لیوان آب کاهو ،ساعت 12 شب یه لیوان آب کرفس.

این درمان یکی از بهترین و قوی ترین درمان های سرطان در جهان هست.

🔹 2- ده عدد میوه عناب رسیده رو بجوشونید و بعد از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید و میل کنید.

این دارو برای درمان لخته خون و درمان بسیار عالی برای سرطان هست. انقدر ادامه بدن تا سرطان درمان بشه.

🟠 3- انار شیرین رو با پرده های بین انار مصرف کنید. مصرفه هر روز عصرانه این میوه سرطان رو درمان میکنه.

🔹4- شب سوپ جو دوسر با سرکه طبیعی انگور عسگری میل کنید.

🔶 5- زردآلوی رسیده ضد سرطان عمل میکنه و در درمان سرطان ریه و پانکراس بسیار خوب هست.

🔹 6- جواشنده پوست و برگ درخت بلوط ضد سرطان هست.

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
خدا بیامرزه پدرتونو💔بابابزرگ منم همین جوری بود خدا رحمتشون کنه

ممنون عزیزم .خیلی سختی کشیدن امیدوارم اون دنیا براشون خوب باشه 😞

خدا پدربزرگتو رحمت کنه 💔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

به حرف دکترا گوش نده دکتری. که بیمار رو جواب میکنه خیلی بیشعوره فقط فقط خدا از همه چیز خبر داره.دوسا ...

خداروشکر که معجزه شده خدا کنه برا اینم معجزه بشه گناه داره بچه داره تو خونه 😭

منم خیلی لاغر شدم زخم معده دارم۱۸ سالمه همش میترسم تبدیل به سرطان بشه

نگران نباش انشالله که چیزی نمیشه 

دکتر خوب برو درمان شو 

بخدا همین استرسا که داریم مریض میکنه ادمو