2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بخاطر خانمه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3938 بازدید | 127 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ی حسی جلومو گرفته چون سیلی بهم زد الان باهاش حرف نمیزنم اما تاکی تا کجا 

ببین تو رفتارت غیر منطقی بوده و باعث شده همسرت عصبی بشه 

نباید شما رو میزد ولی احتمالا تنها راهی بوده تا اون لحظه ساکت بشی 

پس از شوهرت بابت کارش عذر بخواه ولی خیلی هم تحویلش نگیر سرسنگین باش

بیشتر خودت یه آدم دیگه میشی نه شوهرت 

حالا خانمه که سنش هم حتما بالاست زنگ زده سراغ بچه رو بگیره تو چرا جیغ جیغ کردی؟ از پشت گوشی که نمی‌خواست شوهر تو بخوره بعدشم اگ رابطه ای باهاش داشت که جلوی تو جوابشو نمی‌داد . 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩
خلاصه صبح شد و نبرد کلیم بخاطر سیلی معذرت خواست و حتی گفت ازت بچه میخواستم فعلا نیار تا یسال تا خیال ...

والا من جاش بودم ییشتر میزدمت 

گیر الکی دادی 

همینجوری پیش بری از دستش میدی

خداجونم شکرت😍
خب ی حسی جلومو گرفته چون سیلی بهم زد الان باهاش حرف نمیزنم اما تاکی تا کجا  

نه اصلا عذرخواهی نکن 

رفتارشما کاملا غلط بوده اما هیچ انسانی حق نداره ب بهانه عصبانیت دیگری رو کتک بزنه کوتاه نیا تا یه تعهدی چیزی بهت بده

دفعه دیگه عصبانی بشه لابد بازم میخواد بزنه

خلاصه صبح شد و نبرد کلیم بخاطر سیلی معذرت خواست و حتی گفت ازت بچه میخواستم فعلا نیار تا یسال تا خیال ...

این موردو حق داشته. ببخشیدا ولی باید خیالش از بابت تو راحت شه که میتونی مامان خوبی برا بچش باشی

کارتون خیلی بچگانه و زشت بوده 

یکم بیشتر از خیلی

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

اینجور ک میگی تو توی عصبانیت ادم دیگه ای میشی نه اون ...

واقعا جای تاسف داره

استارتر کمتر یااصلا نیا نی نی سایت. 

اون زن مادر یا خواهر کارگره شوهرته. 

اون مرد شب نرفته خونه،  نگران شده.  اولین شخص هم صاحبکارش میشه و زنگ زده. 

جیغ جیغ کردن نداشت که!!! 

نی نی سایت نیا،  جلسات مشاوره برو. 

زیادی لی لی به لالات گذاشته.  تا یکجایی نازتو میکشه از یکجایی به بعد محل نمیده بهت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب بنده خدارو وادار می کنی انقدر عصبانی بشه آخه این چه رفتاریه .....شک نکن برای اینکه خیال خودش از تو راحت بشه گفته به بچه فکر نکن 

قدر زندگیتو و محبت شوهرت رو بدون ...یه جایی صبر شوهرت تموم میشه و روش باز میشه بهت ...دیگه نذار این سیلی زدن اتفاق بیافته چون براش عادی میشه 

همیشه و در همه حال متانت خودت رو حفظ کن و این کولی بازی هارو در نیار 

انسانم آرزوست 😍