بچها من دیروز آزمایش دادم الان برام لینکس اومده من روستا هستم نمیتونم برگردم شهر لطفاً اگه میتونین کمک کنین یا کسی اطرافتون بلده دریغ کنید خیلی برام مهمه میخوام بدونم مثبته یا منفی 😔😔
عزیزم من یدونه سقط شش هفته ای به علت تشکیل نشدن قلبش داشتم مال من افتادم به لکه بینی و خود بخود سقط ...
سلام عزیزم یه چیزایی ازم دفع شده ولی نمیدونم سقط شده یا نه،مثلا الان از خونریزی از خواب پریدم دیدم فکر یه تکه های سفید رنگ تقریبا ولی پودر مانند دفع شده مثل مثلا خرده های گردو بود
فک نکنم اونا بوده باشه🤔 چون برای من قشنگ یه چیز گوشت مانند سفید اندازه ۲ بند انگشت بود دکترم که ر ...
آخه اینم که من دفع کردم دقیقا همین بود سفید رنگ خیلی زیاد بود ولی تیکه تیکه شده بود ..اره عزیزم الان کلا دارم طناب میزنم ببینم چیزی مونده باز دفع شه یا نه
سلام عزیزم حالم که عالیه فقط یکم خونریزی دارم این یه روز یکم بالا پایین پریدم ببینم چیز دیگه ای دفع نمیشه که چند روز دیگه برم سونو.همش میترسم نکنه این همه درد کشیدم سقط نشده باشه 😔
امروزه قیمت لگ به نسبت شلوار بسیار مناسب است. آنچه که جالب است تا در خصوص لگ های مذکور بدانید، این مهم می باشد که آنها هیچگونه آب رفتی ندارند و دارای مقاومت بالایی نیز هستند. از سوی دیگر می توانید آنها را در ماشین لباسشویی به همراه مواد شوینده به خوبی شستشو دهید. در واقع می توان بیان داشت که لگ های مذکور جزء آن دسته از لگ ها می باشند که از لحاظ کیفیت خوب بوده و با فرهنگ ایرانیان نیز سازگار هستند. عموما این لگ ها با رنگ بندی های متنوع و جذاب به بازار عرضه می شوند لذا می توان برای محیط های غیررسمی و گاها رسمی نیز از آنها استفاده کرد.