2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری لطفاً بیاین به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یدونه سقط شش هفته ای به علت تشکیل نشدن قلبش داشتم مال من افتادم به لکه بینی و خود بخود سقط ...

سلام عزیزم یه چیزایی ازم دفع شده ولی نمی‌دونم سقط شده یا نه،مثلا الان از خونریزی از خواب پریدم دیدم فکر یه تکه های سفید رنگ تقریبا ولی پودر مانند دفع شده مثل مثلا خرده های گردو بود 

سلام عزیزم الان از خونریزی از خواب پریدم اره بهترم خداروشکر فقط نمیدونم سقط شده یا نه

عزیزم من به مامانم گفتم گفت کع حتما فردا بری درمانگاه چون به این اسونیا سقط نمیشه

طناب بزن بالا پایین بپر 

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

عزیزم من به مامانم گفتم گفت کع حتما فردا بری درمانگاه چون به این اسونیا سقط نمیشه  طناب بزن با ...

نمیدونم واقعا 😔😔یه چیزایی ازم دفع شده ولی نمیدونم کامل سقط شده یا نه

اره فردا طناب هم میزنم ببینم چی میشه

سلام عزیزم یه چیزایی ازم دفع شده ولی نمی‌دونم سقط شده یا نه،مثلا الان از خونریزی از خواب پریدم دیدم ...

فک نکنم اونا بوده باشه🤔

چون برای من قشنگ یه چیز گوشت مانند سفید اندازه ۲ بند انگشت بود

دکترم که رفته بودم میگفت باید یه چیز گوشت مانند دفع کنی

فردا حتما تحرک داشته باش

منم موقع سقط توی خونه یه عالمه طناب زدم

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
فک نکنم اونا بوده باشه🤔 چون برای من قشنگ یه چیز گوشت مانند سفید اندازه ۲ بند انگشت بود دکترم که ر ...

آخه اینم که من دفع کردم دقیقا همین بود سفید رنگ خیلی زیاد بود ولی تیکه تیکه شده بود ..اره عزیزم الان کلا دارم طناب میزنم ببینم چیزی مونده باز دفع شه یا نه

آخه اینم که من دفع کردم دقیقا همین بود سفید رنگ خیلی زیاد بود ولی تیکه تیکه شده بود ..اره عزیزم الان ...

اهان خوبه عزیزم

بعدش یه سونو بده که مطمئن شی بقایا نمونده

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
سلام عزیزم حالت چطوره؟؟؟ چیشد؟

سلام عزیزم حالم که عالیه فقط یکم خونریزی دارم این یه روز یکم بالا پایین پریدم ببینم چیز دیگه ای دفع نمیشه که چند روز دیگه برم سونو.همش میترسم نکنه این همه درد کشیدم سقط نشده باشه 😔

امروزه قیمت لگ به نسبت شلوار بسیار مناسب است. آنچه که جالب است تا در خصوص لگ های مذکور بدانید، این مهم می باشد که آنها هیچگونه آب رفتی ندارند و دارای مقاومت بالایی نیز هستند. از سوی دیگر می توانید آنها را در ماشین لباسشویی به همراه مواد شوینده به خوبی شستشو دهید. در واقع می توان بیان داشت که لگ های مذکور جزء آن دسته از لگ ها می باشند که از لحاظ کیفیت خوب بوده و با فرهنگ ایرانیان نیز سازگار هستند. عموما این لگ ها با رنگ بندی های متنوع و جذاب به بازار عرضه می شوند لذا می توان برای محیط های غیررسمی و گاها رسمی نیز از آنها استفاده کرد.

https://pooshaknovin.com/ایده-های-جذاب-برای-ترکیب-رنگ-زرد-با-رنگ/