2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری لطفاً بیاین به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 83 پست
از این به بعد مراقب باش خوب پیشگیری کن با ک ا ن د و م اشتباهت این بود تو دوره عقد رابطه کامل برقرا ...

پیشگیری میکنیم این دفعه هم حتی قرص هم خوردم ولی اثر نکرده بود😔 اصلا فکرشم نمی‌کردیم  اینجوری بشه شوهرمم بنده خدا انقدر پریشون و نگرانه که نگو..بنظرتون تب و لرز و اینا طبیعی نیست برای سقط؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشگیری میکنیم این دفعه هم حتی قرص هم خوردم ولی اثر نکرده بود😔 اصلا فکرشم نمی‌کردیم  اینجوری ب ...

خب عزیزم بخاطر انفعالاتی که موقع سقط جنین تو بدن رخ میده تب طبیعیه  ولی من هنوزم میگم باید بری درمانگاه

اصلا از کجا میخوای مطمئن شی که بچه کاملا سقط شده

چند هفتت بود؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

میرم ولی امشب نمیتونم اخه..شیش هفته  

پس تاصبح صبر کن ایشالله چیزی نمیشه😘

فردا زیر این تاپیک حتما بهم بگو حالت چطوره نگرانت موندم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

خب عزیزم بخاطر انفعالاتی که موقع سقط جنین تو بدن رخ میده تب طبیعیه  ولی من هنوزم میگم باید بری ...

اخه تو بعضی از تایپیکا دیدم که نوشته بودن تب خطرناکه ممکنه تشنج کنی یا بهت شک بده دیگه میترسم

اخه تو بعضی از تایپیکا دیدم که نوشته بودن تب خطرناکه ممکنه تشنج کنی یا بهت شک بده دیگه میترسم

عزیزم بزن گوگل الان گوگل همه چیو میاره من چون تجربشو ندارم نمیتونم دقیق بگم

ولی الان زدم گفت ممکنه تب ادم تا ۳۷ هم بره موقع سقط

عزیزم من یدونه سقط شش هفته ای به علت تشکیل نشدن قلبش داشتم

مال من افتادم به لکه بینی و خود بخود سقط شد

موقع سقط تب و لرز نداشتم

فقط درد داشتم، یه دردی مث پریودی ولی چند درجه شدیدتر چند دقیقه ای بود و یه چیزی سفید گوشت مانند اندازه ۲ بند انگشت دفع کردم و این درد همچنان ادامه داشت تا اینکه برای بار دومم یه چیزی مث قبلی ولی کوچیکتر دفع کردم

وقتی این دوتا تیکه ازم افتاد درد تموم شد و بعدش تا ده روز خون ریزی داشتم مث پریود

تو هم حتما حواست باشه که چیزی رو باید دفع کنی

برای همین توی دستشویی نباش که هیچیو نبینی

از یه پدی چیزی استفاده کن که ببینیش و مطمئن بشی دفع شده

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤