2777
2789
عنوان

آمپول ۳ ماهه جلوگیری از بارداری

120 بازدید | 4 پست

دوستانی که استفاده کردن ممنون میشم جواب بدن

داروخونه بدون نسخه میده؟

قیمتش چقدره؟

فرقی میکنه چه روزی از سیکل بزنیم یا هرموقع زدیم مشکلی نداره؟

دارو خونه رو ول کن 

دکتر توصیه کرده؟؟؟

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
دارو خونه رو ول کن  دکتر توصیه کرده؟؟؟

۳تا بچه دارم دیگه هم نمیخوام باردار بشم  دستگاه هم سازگار نیس با بدنم  از دکتر انلاین هم پرسیدم گفت بهترین گزینه برات یا قرصه یا همین آمپول که قرص هم نمیتونم مصرف کنم پس فقط آمپول میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳تا بچه دارم دیگه هم نمیخوام باردار بشم  دستگاه هم سازگار نیس با بدنم  از دکتر انلاین هم پ ...

گلم زیر نظر پزشک متخصص حضوری برو 

خدایی ناکرده سلامتیته...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید