2777
2789
عنوان

چرانمیتونم ببخشم آدمایی که آزارم دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همینم درسته باید از ذهنم بریزم بیرون و به زندگیم برسم با اینکه همسرم خوبه وآرامش دارم کنارش زندگ ...

من مشکلم اینه ک کسانی که بهم ظلم کردن از نزدیکانم بودن ودلم نمیخواد واسشون اتفاقی بیفته ولی اون دنیا حتما جلوشون می ایستم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره همینم درسته باید از ذهنم بریزم بیرون و به زندگیم برسم با اینکه همسرم خوبه وآرامش دارم کنارش زندگ ...

حیف زندگیت وهمسرت هست بخدا تو داری بااین ناراحتی وخودخوریت اونا رو به مقصودشون میرسونی با شادی و خوشبختی خودت بزرگ ترین انتقام رو از اونا میگیری

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
من یه خاله بشدت حسود دارم که هربار بخشیدمش بدتر بهم زخم زبون زد و باحرفای بیخودش دلمو شکست

نبخش فاصله بگیر جدی باش محلش نده تو هم بچزونشوالا تقاص و کارما و نفرین همشششش کشکه من از وقتی اینو فهمیدن انقدرررر آروم شدم

من یه خاله بشدت حسود دارم که هربار بخشیدمش بدتر بهم زخم زبون زد و باحرفای بیخودش دلمو شکست

دفیقا منم یکیشون خالمه.وای خدا میدونه کیه و چیه فقط یه بلاهایی هم سرش اومده ها ولی باز دست ور دار نیس

بعد جالب اینه وقتی بیخیال میشی ویادت میره اونوقت تقاص میدن

ببین جاری من بقدری به من نیش زد و دلمو شکوندی که جوری گریه میکردم سنگ آب میشد جلوم الان هست سال گذشته هرروز بهتر از دیروز یاد گرفتم فاصله بگیرم جدی باشم و محلش ندم چون تقاصی در کار نیست 

من دیگه مهم نیست پس بدن یا نه چون اعتقاد به تقاص و کارما و نفرین ندارم دیگه 

من اعتقاد دارم خیلی.حتی یکیشون به خاهرم گفته بود ازنفرینم میترسه یعنی خودش قبول داشته که درحقم بد کرده

ببین جاری من بقدری به من نیش زد و دلمو شکوندی که جوری گریه میکردم سنگ آب میشد جلوم الان هست سال گذشت ...

خاک برسرش توفک میکنی نداده یا تاوان نمیده یکی همین بلارو سرش میاره شک نکن

من اعتقاد دارم خیلی.حتی یکیشون به خاهرم گفته بود ازنفرینم میترسه یعنی خودش قبول داشته که درحقم بد کر ...

من از وقتی بی اعتقاد شدم حس رهایی دارم دیگه ده سال بگذره تقی به توقی بخوره نقی به تقی بخوره یچی بشه من ربطش بدم به ظلمی که در حقم کرد!!!