2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار کنمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 57 پست

عزیزم جا اینکه بعش دلداری بدی به خودش  بیاریش برعکس حرف میزنی چرا ؟

گاهی ادم ها دغدغشونو میگن یکی باید دلداری بده راه درست نشون بده نه اینکه خودتم بهم بریزی 

ترس داره حالا این ترس توش بیشتره مگه قراره مثل شما فکر کنه ؟ اگه نمیتونی راه حل بذی کمک کنی بهش از لحاظروحی حتما بگو بره مشاوره کمک کنه نفعش به شما هم‌میرسه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم ایشون از اول همینجوری بودن؟اگر نه شما نباید ترکش کنید که باید درکش کنید عزیزم باید بهش نشون بدی که ضعیف نیست مردا مثل بچه ها میمونن به احتمال زیاد ایشون افسرده ان شما باید نشون بدین که براتون پشتوانه است و تشویقش کنید ازش تعریف کنید سعی کنید حالشو خوب کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشون از اول همینجوری بودن؟اگر نه شما نباید ترکش کنید که باید درکش کنید عزیزم باید بهش نشون بد ...

از اول اینطوری بود الان بدترشده

اصلا هیچ راه وروذی برای من نمیذاره وقتی اینطوریه کلا نیاید باهاش حرف بزنم و حتی بهش  محبتم نکنم کلا کاریش نداشته باشم

کار یکبار دوبارشم نیستااا هرماهی چندروزشو اینطوریههه

عزیزم نمیدونم چیزی راجب پریود مغزی شنیدین یه نه یکی از علائم افسردگی هستش سعی کن به جای فکر کردن به طلاق آروم آروم حلش کنی و کنارش باشی خوبه خدایی نکرده همسرتون در شرایط حساس روحیتون ترکتون کنه؟!!

از اول اینطوری بود الان بدترشده اصلا هیچ راه وروذی برای من نمیذاره وقتی اینطوریه کلا نیاید باهاش حر ...

خب عزیزم لابد دوران سختی داشتن در خانوادشون یا در کودکی سعی کنید با صحبت کردن های مداوم و تقویت اعتماد ب نفسشون وارد بشید 

مردت ضعیف نیس انسانیت داره شوهر منم اینطوریه و من اصلا بدم نمیاد هیچ خوشحالم هستم،حتما باید آدم سرد و خشک و بی روحی میبود

مثلا من و شوهرم پسرمو میبریم دکتر سرم تجویز کنه نگاه نمیکنه موقع زدن سوزن سرم و صورتشا اونوری میکنه و خیلی ناراحتی میکنه ،یا مستند بچه های سرطانی میدید خیلی ناراحت و متاثر میشد

حتما دائمی نیست و فردا پس فردا یادش میره که چه اتفاق تلخی برای اون بچه افتاده

شما هم سعی کن که به همسرت القا کنی قوی هستی نه اینکه ضعیف و سستی که در غیر اینصورت کلاهت پس معرکس ،خالمو و شوهر خالمو دیدم که بهت  اینو میگم

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
درسته ناراحت کنندس ولی همسرت غرق میشه توی یه غم که تازه طرفو نمیشناسه 

کاش فقط بحثش اون باشه میگه آره فلانی خودکشی کرده اون دعوای پنج سال پیشمونم یادم اومده ناراحتم تازه اینم بعد چنددددساعت تلاش من میگه

مشاور برا رابطمون رفتیم چندباری  ولی خودش تنها نه نرفته میگه من وقتشو ندارم مشاورم هیچ کاری ا ...

مشکلش حاده

ریشه هم از تو بچگی دار احتمالا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh