2777
2789
عنوان

کسی با کالری شماری وزن کم کرده لطفا پاسخ بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه شو داشتین

من ۱۰ کیلو با کالری شماری کم کردم،۱۰ کیلوی بعدی رو دیگه حوصلم نگرفت ورزش کردم و غذامو خیلی کم  کردم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
منم همین مشکل رو دارم . راه حلی هم پیدا نکردم . ولی آب زیاد میخورم بهتر میشم

منم اب زیاد میخورم نمیدونم دیگه چیکار کنم عطاری هم بهم برگ سنا با گل محمدی داد ولی طعم سنا رو نمیتونم تحمل کنم چند سال پیش میخوردم همون اوایل خوب بود بعدش عادی شد اثری نداشت 

افرین به ارادتون امیدوارم منم بتونم ادامه بدم از همون روزهای اول چند کیلو کم کردین

من خب خیلی اضافه وزن داشتم و خب اشتباه بود اما من یهو کالری مو روی ۸۰۰تا۱۰۰۰بستم و توی ده هفته اول بیست کیلو کم کردم . بعد دیگه کم کم    کم کردم . کل لباس های قبلیمو انداختم رفت   

من ۱۰ کیلو با کالری شماری کم کردم،۱۰ کیلوی بعدی رو دیگه حوصلم نگرفت ورزش کردم و غذامو خیلی کم  ...

خیلی خوب ماشالله بهتون منم اینبار تصمیم رو گرفتم امیدوارم بتونم وزنم رو کم کنم 

من همراه ورزش چند سال پیش کلی کم کردم...الان یک هفته ست کالری شماری میکنم وقت ورزش ندارم منم وزن نکر ...

یک هفته هیچی کم نکردین ولی من دو هفته س با وجود یبوست شدید و کم‌کاری تیروئید شکمم جمع تر شده همسرمم میگه بدنت لاغرتر شده

وزن نکردم هنوز پریودم منتظرم تموم بشه بعد وزن کنم

خیلی خوب ماشالله بهتون منم اینبار تصمیم رو گرفتم امیدوارم بتونم وزنم رو کم کنم 

ممنون عزیزم

همه تلاشت رو بکن تا به وزن ایده آل ت برسی

آدم کلی اعتماد بنفس میگیره

من بعد زایمان کلی وزنم رفته بود بالا

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
کآش کامل و دقیق بهمون بگی چیکار کردی

خب من طبق کالری که تصمیم گرفتم رعایت کنم برنامه ریزی کردم . مثلاً من الان ۸۰۰کالری میخورم ۲۰۰کالری صبحانه ۳۰۰کالری نهار ۱۰۰کالری مان وعده عصر و دویست کالری هم شام .فقط روغنو نان سفید رو حذف کردم. و همه چی طبق کالری م میخورم .  

کامل رعایت کردین یعنی هیچی کم نشده وزنتون

تقریبا ۲/۵ کم شده ولی خب خیلی کمه برای این مدت

معمولا اول کار روند کاهش وزن سریعتره، بعدش کند میشه

گروه قرمز❤️ وزن 
ممنون عزیزم همه تلاشت رو بکن تا به وزن ایده آل ت برسی آدم کلی اعتماد بنفس میگیره من بعد زایمان کل ...

خیلی ممنونم اول بار دارم رژیم میگیرم امیدوارم جواب بده

من در دو بارداری که داشتم وزنم رفت بالا قبل از بارداری 51کیلو بودم

الان شدم 82

خب من طبق کالری که تصمیم گرفتم رعایت کنم برنامه ریزی کردم . مثلاً من الان ۸۰۰کالری میخورم ۲۰۰کالری ص ...

فست نگرفتی 

اخه میگن هر روز همون کالری رو بخوری وزنت استپ میکنه

من الان 1300کالری برام مجاز بعضی روزها نمیرسه به 1300