الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه من همه چی هم خوردم محدودیت نذاشتم برای خودم فقط نان سفید نخوردم نان جو جایگزین کردم برنج ماکارانی همه چی هم خوردم ولی کم چند روز اولش سخت گذشت گرسنه م میشد خیلی ولی الان عادت کردم اصلا نمیتونم زیاد بخورم
سلام منم با برنامه مانکن ی هفته ای هس کالری شماری میکنم امروز مهمون بودم از اصرار صاحبخونه ۱۰۰تا از ...
یک هفته زوده 14روز یکبار وزن بکن بهتره من الان 25روزه دارم کالری شماری میکنم یکبار خودم رو وزن کردم اشکال نداره یکبار بیشتر بخوری منم در عرض این 25روز دو روزش کالری شماری نکردم و ازاد خوردم باید این کارو بکنی تا وزنت دچار استپ نشه چن بار هم تا پانصد کالری خوردم این کارو بکنی از رژیم هم خسته نمیشی میتونی ادامه ش بدی چون هر روز در حد محاز بخوری بدنت عادت میکنه وزن کم نمیکنی من روزهایی اشتها ندارم اصلا کمتر میخورم روزهایی هست غذای مورد علاقه م بوده خوردم در ضمن من سایز خیلی کم کردم به نظر من سخت نگیر پرقدرت ادامه بده چون حداقل یکی مثل من با وزن 85بخوام برسم به 55کیلو باید نه ماه تا یکسال رعایت کنم پس زیادی سخت نگیرم بهتره سعی میکنم هر روز کالری شماری رو انجام بدم و بیشتر از حد مجازم نخورم
سلام منم با برنامه مانکن ی هفته ای هس کالری شماری میکنم امروز مهمون بودم از اصرار صاحبخونه ۱۰۰تا از ...
روزهایی که زیاد گرسنه ت میشه پیشنهاد میکنم سه تا سفیده تخم مرغ و با خیار و گوجه و فلفل سیاه بخوری خیلی خوبه تا چند ساعت گرسنه ت نمیشه 100کالری هم استفاده کردی من خیلی از روزهارو نهارم این رو میخورم تا شب گرسنه م نمیشه نان جو بخر جایگزین کن با نون های دیگه نان جو هم کالری زیادی داره ولی خیلی سیرت میکنه دیرتر گرسنه میشی خیلی هم گرسنه شدی خیار بخور خیار کالری ازادی داره یا گوجه یا کاهو اینا ازاد هستش هرروز ظهر ها قهوه تلخ بخور هم انرژی بهت میده هم جلوی اشتهات رو میگیره