2777
2789
عنوان

دوسم داره هنوز یا نه؟؟؟+عکس

985 بازدید | 77 پست

بچه ها من دوساله با یه نفرم بعد چن روز پیش تو روبیکا ۲۴ انلاین بود جواب پیامای منو تو تلگرام نمیداد

بعد بهش پبام دادم تو همون روبیکا که دیگه بمن پیام نده 

گفت نمیدم گفتم چته اون از انلاین بودن طلبکارم هستی؟

یه گروه زد اسکرین شیرو گفت باز کن کل برنامه هاتو ببینم

باز کردم دید تا رسیدبم به روبیکا 

روبیکارو باز کردم تا پیوی دوستم عسلو دیدم سریع بستمش اونجا خیلی چرتو پرت گفته بودیم و غیبت واقعیتش اومدم بیرون

بعد چنتا پیوی دیگم داشتم نگو یه قسمتشو دیده بود ک پیویا مال همکلاسیم بودن کمکشون کردم واس درس

خلاصه دعوا کردیم اون میگفت باز کن من گفتم نمیکنم

همرو پاک کردم بعد باز کردم گفت خر خودتی با حالت عصبانی گفت پاک کردی برا چی پاک کردی و دعوا و بلاکی و اقا این گفت تو بمن خیانت کردی و من دوسال به پا تو سوختم و تو فکر میکنی ک من بازیت میدم و این حرفا

خلاصه ک تا دیروز هی التماس و توضیح دادن همش میگفت فایده نداره تا دوباره از بلاک دراورد این اواخر دیگ میدونستم میخاد حرصم بده چون با اکانت دیگ رفتم پیویش حرفای روزمرشو میزد برام و اینا اخر سر بحث اشتی میاوردم میگفت بلاکت میکنم 😂

دیگ میگفت من اعتماد ندارم و اینا

گفتم باشه تا بالاخره مخشو زدم باز کرد اکانت اصلمو ک باهاش همیشه میحرفم باهاش

خلاصه تا امشب که یکم اینجور برخورد کرد 

بنظرتون هنوزم دوسم داره و اینکه حاضره بازم بمونه؟؟

بفرستم عکسارو؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.