2777
2789
عنوان

دوسم داره هنوز یا نه؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 77 پست
خب خیلی منطقی واسش توضیح بده ک چه چیزایی گفتین

میگه باید کاری کنم خودم ببینم پیامارو 

خب راست میگه منم باشم شک میکنم 

پروفا دوستام همش دارک و پسرونه بود از شانس گندم بعدشم من واسشو قلب فرستاده بودم دیگ بدتر

جواب سوالمو ندادیاا...چیزی ازت دیده که اینجوری میکنه؟چون درغیر اینصورت خیلی بچگانس این رفتارها اونم ...

روبیکارو باز کردم پروفا همکلاسیام همه دارک و پسرونه بود و دید پاکشون کردم عصبی شد ک اونا پسرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستات همکلاسیاتن دیگه؟ یعنی دخترن چی میتونه بین تو و دوستات باشه که بهش شک کنه، انگار بیشتر دنبال ...

اره 

اون مشکلی نداره 

با اون قسمت ک پروف دوستام دارک و پسرونه بود و اسماشونم خارجکی و کره ای نوشته بودن معلوم نبود اسمشون و اینکه قلب فرستاده بودم براشون

میگه باید کاری کنم خودم ببینم پیامارو  خب راست میگه منم باشم شک میکنم  پروفا دوستام همش ...

خب پس تقصیر خودته ...نکن اینکارو بی اعتماد بشه خودت اذیت میشی

و یار خوب تمام ماجراست..💔
عزیزم وقتی دوسش داری و دلت نمیخواد کسی بهش بگه(شکاک و بد دل) چتاتون و نذار تو سایت  وقتی حریم ...

اگه میشه گزارش بزن عزیزم 

اتفاقا تو ذهنم بود بهتون بگم گزارش بزنین تعطیل شه این تاپیکم ولی بعد اینکه نظراتو خوندم

رفتار دوس پسرت بچگانس دوست عزیز...فقط بخاطر پروفایل مشکی؟؟؟

چندسالشه؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
حساسه توام بدترش کردی

بشدت حساسه

بنظرت دوسم داره هنوز؟؟؟

میگفت تو فکر کردی بازیت میدم؟؟

من دوساله ب پا تو سوختم

همیشه با همکاراش دعوا میکنه (دخترا)

باهاش حرف میزنن میگه بهشون با من حرف نزنین

میگ کارمو عوض کنم همه مرد باشن

بشدت حساسه بنظرت دوسم داره هنوز؟؟؟ میگفت تو فکر کردی بازیت میدم؟؟ من دوساله ب پا تو سوخت ...

الان ک تو این چتا ازت ناراحته خب دوس داشتنش مشخص نیست 

و یار خوب تمام ماجراست..💔
و پسرونه و اسماشون کره ای بود ۳۱

خب باشه پروفایل پسرونه باشه چه ربطی داره؟رنگ مشکی و پروفایلای این مدلی پسرو دختر ندارن

کره ایم که میگی ، الان اکثر بچها چون فن کیپاپ و اینان خب دوس دارن میزارن

خودت دبیرستانی هستی؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت