2777
2789

سلام خانوما،چ ترکیبی میریزین؟

ماهی رو چطور سرخ میکنید؟

تو سس سالاد چی میزنید که خوش عطر بشع؟

مهمون داریم بالای ۲۰ تا،باید همه چی خوب باشه

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داخل شکمش برنج نیم پز و کشمش و زرشک و سبزی دلمه و پیازداغ میریزم سس سالاد هم مایونز و یکم خردل و ...

با برنج جالب میشه واقعا؟ما فقط پیاز و گردو و زرشک و کشمش میزنیم حس میکنم کامل نیس

مرغ شکم پر 

گردو زرشک سبزی معطر رب انار فلفل دلمه زعفران برای داخل شکمش 

مرغتم از شب قبل با زعفران و یکم ادویه و زرد چوبه و نمک و پودر سیر طعم دار کن 

برای سس سالادم من مایونز و ماست و ابلیمو و نعنا میزنم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
برای مرغ،،،، داخل زعفران و ادویه میخوابونم  بعد داخلش سبزی خوش عطر و گردو و زرشک و رب انار&nbs ...

خوبه پس سبزی حتما میزنیم❤️

برای مرغ زرشک  و کمی کشمش خلال بادوم گردو آسیاب شده رب انار سبزی معطر ادویه 

مرغ هم که از ی روز قبل زعفرون و ادویه و نمک با فرچه میزنم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

من مرغ رو به روش خاور خانم (بزنی گوگل میاره)میپزم..بارب انار وزرشک گردو و آلو پرمیکنم..عالی میشه

ماهی ومرغ  رو اول با زعفرون وادویه ها وپیاز ونمک بزار یه شب استراحت کنه..

توی ماهی روبا جعفری وپیاز سرخ شده پر میکنم..روشو کره میمالم ومیزارم توی فر

اگه بخوام سرخ کنم ..بعد مزه دار کردن فقط نمک میپاشم وسرخ میکنم 

مرغمو شب قبل توشو تمیز میکنم حتی یه ذره اشغال داخلش باشه بو میگیره. داخلشو نمک میزنم روشم میزنم. یه پیاز درشت خلال میکنم میرزم داخلش محکم با سفلون میبندم میذارم یخچال. صبح میشورمش کاملا. با دستمال اشپزخونه خشکش میکنم مخصوصا داخلشو. یه پیاز داغ مشتی. کشمش الو. زرشک گردو نصف ق رب انار تفت میدم با ادویه مریزم داخلش میدوزم. یه قابلمه بززرگ میذارم دستکش ظزفشویی تمیزمو میپوشم مرغو قشنگ سرخ سرخ میکنم. بعد یه پیاز داغ مشتی رب الو هویج فلفل دلمه اگه باشه کرفس مریزم تفت میدم اب میریزم قل که زد مرغمو میذارم داخلش سه ساعت براخودش ریز بپزه.... استخونشم میشه خورد