2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید وقتی پریودین شوهراتون چه میکنن!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
ولی واقعا از نظرات میشه فهمید ۸۰ درصد خوششون میاد ، نمیدونم چرا درک نمیکنم ، بیشتز چندش آور بود این ...

عزیزم واسه شما چندشه واسه من ارزش داره😁😉انشاالله ک همتون انقدر غرق خوشی بشید ک فکر نکنید این چیزا دروغه البته مهم نیستا مهم خودمونیم🙂❤

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
واقعا به غیر از تعداد معدودی که واقعا حالشون بد میشه ،بقیه نمیدونم چرا این همه ادا در میارن بابا تیر ...

خب عزیزم کسی ک ناراحت میشه میتونه نخونه من برای کسی دعوت نامه نفرستادم از عنوان تاپیکمم معلوم بود ک چیه کسی ک مشکل داشت میتونست نیاد

💛من میتونم💚باید بتونم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با فحش دادن موافق نیستم اما هرکس می‌تونه نظرشو بگ حالا چ موافق چ مخالف ، قرار نیس همه تایید کنن ...

اره درسته ولی یه کاربری یه تاپیک زد منو تگ کرد بهم گفت هرزه ی حرومزاده و کلی فحش دیگه،چرا؟؟؟بخاطر اینکه گفتم شوهرم هوامو داره

من ک هیچوقت نمیبخشم کسایی رو ک قضاوتم کردن میسپرم ب خدا

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
وای خاک بر سرش مردک کار دیگه نداره 😐

خاک بر سر کی دقیقا؟؟؟؟متاسفم براتون اینو فقط بدونید نفرین بر میگرده و منم نمیبخشم کسیو ک بهم بی احترامی کنه و فحش بده میسپرم ب خدا فقط

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
پسری که نقطه ضعف داره انقدر زبون بازی میکنه وگرنه هر چیزی حدو حسابی داره یکبار نازش کشیدی بسه مگه ما ...

هر کسی یه نظری داره

اینجا فقط هرکی بیاد از خیانت و گندکاری های شوهرش بگه باور میکنید ولی کسی ک ب خانومش اهمیت میده حتما نقطه ضعف داره😂😂

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
حآلش بد بشه بگیره استراحت کنه نه اقد عشوه بیاد بگه حالم بده بعد حرف میزنیم

وا خب شوهر خودمه دلم میخواد عشوه بیام واقعا چرا ب شماها بر میخوره؟😂عجیبه😂😂😂

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
کلا دختره تو فازه پز دادن بود حتما تاپیک قبلیاش نخوندی

اره عشقم بیکارم میام واسه شما پز میدم😃😄🤣امیدوارم خدا انقدر شمارو غرق در خوشی بکنه ک ب این چیزا نگید پز دادن😌

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
الان رفتم دیدم تاپیکو  واقا شماها منظورتون استارتره؟  اگه اره که  واقعا متاسف شدم ب ...

اگه بدونی چقدر فحش دادن بهم😅

بهم گفتن هرزه

حرومزاده

گفتن گوه خوردی تاپیک زدی😂

حتی یکی تاپیک زد راجبم تگم کرد فحشم داد 

اشکمو در اوردن اینا و من ب هیچ عنواااان نمیبخشمشون

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
اره منم همین میگم من به شخصه از مردی که اقد با پیام و..زبون بازی  کنه متنفرم مرد باید تو عمل نش ...

عزیزم شوهر من ب وقتش جدیه به وقتش واسه خوب کردن حال من زبون میریزه ب وقتش بلده چیکار کنه و من از ته قلبم هم خودشو هم رفتار و اخلاقشو دوست دارم و این ک یه مرد ب خانومش محبت کنه پای لوس بازی نمیزارم 😅❤

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
ما هم لذت میبریم منتها طبق تاپیکهاش که پز داده رفتم دستبند ۳۰ تمنی نامزدم برام خرید و.. کلا تو فاز پ ...

وااا اون تاپیکم ک راجب دستبند بود و مگه زدم ک قیمت بدم؟😂😂😂😂خدایی درکتون نمیکنم برو دوباره با دقت بخون ببین گفتم ابروم رفته😂😂😂

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
چون از همه حرفاتون حسودیو حس کردم البته ببخشید فقطم شما نه همه اونایی ک مثل شما فکر کردن  ...

اره از نظر اینا چندشه من نمیدونم اینا از یه سیاره دیگه هستن یا من😂😂

💛من میتونم💚باید بتونم🤍