2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید وقتی پریودین شوهراتون چه میکنن!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
الان رفتم دیدم تاپیکو  واقا شماها منظورتون استارتره؟  اگه اره که  واقعا متاسف شدم ب ...

ما هم لذت میبریم منتها طبق تاپیکهاش که پز داده رفتم دستبند ۳۰ تمنی نامزدم برام خرید و.. کلا تو فاز پز دادن بود وگرنه چه نیازی بیای تو رسانه جار بزنی اسکرین شات بزاری که من شوهرم بهم توجه میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر پسره منظورمونه  ولی استارتر هم جو میده لابد که میره اینجوری میکنه دیگه حالا چرا متاسف!! ...

چون از همه حرفاتون حسودیو حس کردم البته ببخشید فقطم شما نه همه اونایی ک مثل شما فکر کردن 

احتمالا کلا از محبت زنو شوهر بهم چندشتون میشه چون واقعا اون تاپیک چیز چندشی نداشت گفتم خدایا چه تاپیکیه اینجوری درموردش میگین تا رفتم دیدم  اینکه تو اون دوران ی شوهر هوای زنشو داشته باشه چندشه؟ 😐😐😐😐

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نه والا نخوندم چی بود تاپیک هاش؟

ی جا گقته بود نامزدم گفت برو طلا انتخاب کن برات بخرم منم ی دستبند ۳۰ تمنی انتخاب کردم فروشنده گفت نامزدت دلش برات میسوزه منم میخام برم گرونتر بخرم کلا دلش میخاد پز بده من زندگیم عالیه کسی که انقد حالش خوبه نمیاد جایی که خانما میان درددل کنن پز بده 

چون از همه حرفاتون حسودیو حس کردم البته ببخشید فقطم شما نه همه اونایی ک مثل شما فکر کردن  ...

من چرا باید حسودیم‌بشه؟

مگه اصلا من متاهلم که بخواد حسودیم‌بشه😐

یچیزی یاد گرفتین

آدم راجب هر چی‌نظر میده یا انتقاد میکنه میگین حسود!!!

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
چون از همه حرفاتون حسودیو حس کردم البته ببخشید فقطم شما نه همه اونایی ک مثل شما فکر کردن  ...

والا عزیزم هر مرد و زنی هم خوبی دارن هم بدی شوهرای ما هم آنقدر خوبی دارن بیایم جار بزنیم منتها صلاح نمیدونیم جایی که هم جنسامون میان درددل میکنن از ناراحتی و.. ما از خوشی بگیم وگرنه الهی شکر الهی شکر شوهر من یکی یک مرد کامل اونم تو عمل تو همه زمینه ها بیایم بگیم چی میشه بجز بعضیا حسرت بخورن بدتر از شوهراشون متنفر بشن

ما هم لذت میبریم منتها طبق تاپیکهاش که پز داده رفتم دستبند ۳۰ تمنی نامزدم برام خرید و.. کلا تو فاز پ ...

من ندیدم تاپیکاشو ولی از اینکه عشقشونو تعریف کرد هیچ حس بدی نگرفتم جوری اینجا گفتن چندش حال بهم زن فک کردم الان چی گفته من حرفم روی اون تاپیکش بود وگرنه قطعا هیچکس از ادمی ک پز بده خوشش نمیاد 

اینجا هر تاپیک عشقی ببینم من ذوق میکنمو خوشحال میشم 

من چرا باید حسودیم‌بشه؟ مگه اصلا من متاهلم که بخواد حسودیم‌بشه😐 یچیزی یاد گرفتین آدم راجب هر چی‌ ...

شما ب یکی میگین چندش حالمو بهم زد میگی انتقاد؟؟؟؟ تو الان نظر ندادی طرفو کوبیدی 

بهرحال دیدگاهها فرق داره من خوشم اومد شما نیومد 

والا عزیزم هر مرد و زنی هم خوبی دارن هم بدی شوهرای ما هم آنقدر خوبی دارن بیایم جار بزنیم منتها صلاح ...

نظرتون محترم  اما خودم بشخصه وقتی تاپیک اینجوری میبینم خوشحال میشم حس خوب میگیرم بین این همه تاپیک منفی چن تا مثبتم ببینیم بد نیست  البته اگه قصد طرف پز باشه حرفش جداس 

حالا چ گیری دادین ب اون بنده خدا حالش خوب بوده بخاطر رفتار شوهرش دلش خواسته با بقیم در میون بزاره ...

والا جونمو در اوردن اینا اشکمو در اوردن بخاطر یه تاپیک

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
دقیقا مریضی لا علاج گرفته مگه یکی بخواد با من اینجوری حرف بزنه سرش بالا میارم آخه آدم اینقدر چندش؟ ...

خب عزیزم شما ب شوهرت بگو اینطوری برخورد نکنه بالاخره هرکسی یجوریه من و نامزدم اینطوری دوس داریم بابا یه تاپیک زدم بخاطرش انقدر بهم فحش و نفرین ناموسی دادن ک اشکم در اومد

من فقط خواستم حال خوبمو باهاتون شریک شم ک فهمیدم ن اینجا فقط باید از بدبختیا گفت

💛من میتونم💚باید بتونم🤍
ن آخه گف دپرس شدم تو حالت بدع منم حالم بد میشه و درد داری منم درد میکشم دوسندارم درد بکشی ، میخوام ب ...

عجیبه براتون ک یه مرد عاشق زنش باشع؟؟عجیبه ک یه مرد اینطوری برخورد کنه عزیزم کجای حرفای نامزدم مشکل داشت مگه 

💛من میتونم💚باید بتونم🤍