2777
2789
عنوان

چقددیگه من برم روانپزشک و کاری برام نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
من یه وسواس های مسخره ای داشتم ! بگم خندت میگیره وقتی من تونستم درمان شم تو هم میتونی خیلی ها دچار ...

مرسی گلم انشاالله هرچی ازخدامیخوای بده بهت

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا این تصور میاد برات که الان یکی از دوستان حالش خیلی بده و بستری شده . زنگ میزنی بهش؟

نه ببین من مثلا الان میرم خیابون یلحظه تصورمیکنم یکی اومده دستاموگرفته خب فوری چشامو میبندم وفوری بازمیکنم دیگه اون میشه بدبختی شب وروزمن که نکنه واقعیت داشته درصورتیکه خودمم میدونم من هیچوقت اون کارونمیکنم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
نه ببین من مثلا الان میرم خیابون یلحظه تصورمیکنم یکی اومده دستاموگرفته خب فوری چشامو میبندم وفوری با ...

وسواس و اختلال شدید فکریه. به چیزی که از تو ذهنت میگذره نباید توجه کنی.روانشناسا میگن اینجور افکار آزار دهنده وقتی سراغت میاد با خودت بگو همینه که هست.بزار افکار شیطانی ازت فاصله بگیرن.این طلسمو خودت باید بشکنی و از محاصره رد شی

وسواس و اختلال شدید فکریه. به چیزی که از تو ذهنت میگذره نباید توجه کنی.روانشناسا میگن اینجور افکار آ ...

بابا روانشناسا فقط میگن مگه میه عمل کمی اخه