2777
2789
عنوان

چقددیگه من برم روانپزشک و کاری برام نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 34 پست
بخدا شوهرم نمونه س هیچی برام کم نمیزاره بخدا همش میگم نکنه کسی توخیابون بامن قرار بزاره درصورتیکه م ...

تو ذهنت قصه بساز مثلا یکی بهت شماره میده بد تو میگی من عاشق شوهرم شماره تو روش پرت میکنی میری 

یعنی قهرمان دداستان و پیروز تو این مسئله باشی 

هر وقت ام همچین چیزی به ذهنت امد بگو خداروشکر من که اینجور نیستم  و نادیده بگیر. و بیخیالش شو به هیچ وج ادامه فکر رو نگیر 

اونقدر اینکار رو کنی ذهنت باور میکنه و بعد یه مدت تموم میشه 

اگه خواستی امتحان کن

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
خیلی میترسم فکروخیالم واقعیت باشه کاش یه دوربین وصل بود بهم خودموهمیشه چک میکردم

عزیزدلم درک میکنم ک تو چ عذابی هستی..اما فکرتو جهت بده.همه چی دست خداست وقتی اون هست تو نگران چی

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ذهنت قصه بساز مثلا یکی بهت شماره میده بد تو میگی من عاشق شوهرم شماره تو روش پرت میکنی میری  ...

ببین من ازخودم مطمئنم ولی فکرمیاد توذهنم نکنه تنهابودی کسی دستتو گرفت نکنه رفتی خیابون کسیو دیدی

بعد میگم بخدامن اینکارارونمیکنم ولم کن باز میگه نه اگه کرده باشی چی اگه واقعیت باشه چی

شوهرم دیشب میگه توروخداکم فکر کن فکرت دیوونه شده تقصیرخودته بهش فکرمیکنی کم خودتوبنداز زیردست دکتر 

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
عزیزدلم درک میکنم ک تو چ عذابی هستی..اما فکرتو جهت بده.همه چی دست خداست وقتی اون هست تو نگران چی

همیشه گریه میکنم میگم خدایا توروخدا رسوام کن همیشه میگم خدایا ابرومو ببر زمینم بزن اگه کاری کردم اگه ام کاری نکردم ارومم کن

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
ببین من ازخودم مطمئنم ولی فکرمیاد توذهنم نکنه تنهابودی کسی دستتو گرفت نکنه رفتی خیابون کسیو دیدی بع ...

بگو بکنم به تو چه؟

تا حالا اینو گفتی؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
بگو بکنم به تو چه؟ تا حالا اینو گفتی؟

اخه اگه بگم کردم بیشتراذیتم میکنه اگه باور کنم این کاروکردم چی

اخه اگه بگم کردم بیشتراذیتم میکنه اگه باور کنم این کاروکردم چی

من نگفتم بگو کردم بگو اگر هم انجام بدم به خودم مربوطه ! بدردک که یکی شماره بده من رد میکنم 

و هزار مرتبه شکر که اینکاره نیستم 

بعد تمام 

دیگه ادامه نده خیلی مهمه اگه هی گریه کنی هی بگی ولم کن هی جواب بدی  هی دعا کنی هی بگی خدایا رسوام کن  هی به خودت فوش بدی .....هیچوت تموم نمیشه هیچ وقت 

من نگفتم بگو کردم بگو اگر هم انجام بدم به خودم مربوطه ! بدردک که یکی شماره بده من رد میکنم  و ...

عزیزم حرفات چقد بهم ارامش داد مرسی گلم امتحان میکنم

عزیزم حرفات چقد بهم ارامش داد مرسی گلم امتحان میکنم

عزیزدلم

برو گوگل سرچ کن درمان  وسواس فکری استاد  رائفی پور 

ویدیو شو ببین  کوتاهه 

برای من حیلی مفید بود شاید واست مفید باشه

عزیزدلم برو گوگل سرچ کن درمان  وسواس فکری استاد  رائفی پور  ویدیو شو ببین  کوت ...

چشم گلم 

بخدا دوساعت دیگه میخوام برم دکتر خسته شدم از قرص همش میگم کاش نرم

چشم گلم  بخدا دوساعت دیگه میخوام برم دکتر خسته شدم از قرص همش میگم کاش نرم

من زیاد وسواس داشتم 

درمان فقط دست خودته

من زیاد وسواس داشتم  درمان فقط دست خودته

اره بخداراست میگی دکتره براش حرف میزنم تعجب میکنه بهم میخنده

ببین من یه چیزی از ذهنم میگذره همش باخودم کلنجارمیرم نکنه واقعی باشه دیگه خسته شدم جداازهزینه ام دکت ...

تاحالا شده فکر کنی کسی صدات کرده برگردی نگاه کنی؟ یا صدای کسی که دوسش داری تو سرت اکو بشه

اره بخداراست میگی دکتره براش حرف میزنم تعجب میکنه بهم میخنده

من یه وسواس های مسخره ای داشتم ! بگم خندت میگیره

وقتی من تونستم درمان شم تو هم میتونی خیلی ها دچار وسواس میشن و درمان میشن 

تو هیچت کمتر نیست از پسش برمیای

تاحالا شده فکر کنی کسی صدات کرده برگردی نگاه کنی؟ یا صدای کسی که دوسش داری تو سرت اکو بشه

نه هیچی من فقط تصوراتم فک میکنم واقعیه