2777
2789

من برعکس همه اولش نه اینکه حالم بد نباشه ولی به بدیه الانم که یکسال میگذره نیست

روزی نیست که اون روز رو اون صحنه هارو تو ذهنم مرور نکنم ،به خودم میام میبینم دارم باخودم گریه میکنم

هرروز و هرروز

بچم کوچیکه،تا میفهمه گریه میکنم سریع میگه عهههه و میاد تو صورتم زل میزنه،

حالم خیلی بده ، بدون اینکه هیچکس غیر همین بچم بفهمه، همه خنده هامو میبینن، نمیفهمن منو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم

سخته تلخه و تمومم نمیشه

باید پذیرفت کم کم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دلم میخاد هرروز برم مزارش، ولی بچه دارم نمیتونم،دست وپام رو این بچه بسته، نمتونم اونجور که دلم میخاد ...

بچتوبخوابون،آخرشبا،نمازوقرآن بخون،تامیتونی باخداحرف بزن

کی فوت شدن؟!

وخدایی که بشددددت کافیست❣

دوس دارم زمان بره رو دور تند و تموم شه و منم برم پیشش 

دلم براش تنگ شده😭🖤💔🥀

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

درکت میکنم

منم مادر بزرگم که خیلی بهش وابسته بودم یکسال پیش فوت کرد اولش گریه کردم ولی انگار خیلی اون غم درونی رو نمیتونستم حس کنم

بعداز یک سال عزا گرفتم وافسرده شدم

باورم نمیشه همش خواب میبینم زنده س

هروقت دلم تنگ میشه فاتحه میخونم براش این تنها کاریه که میتونم انجام بدم❤️‍🩹