2777
2789
عنوان

شوهرم چاقو برداشت منو بکشه دیشب و زندونیم کرد می‌خوام ،،

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی گفت، یا هر کاری کرد، یه جوری برخورد کن انگار حواست جای دیگه است..اولش شاید عصبی بشه، ولی بعد چند روز به دست وپات می افته که ببینیش و بشنویش... اونوقت می تونی از موضع بالا، برخورد کنی،.. هر جای دنیا هم بری، اگه طرفت، حتی یه پیرزن باشه، اگه ببینه به چیزی حساسی، همون رو چماق می کنه می کوبه تو سرت... تو همین یارو رو می تونی یه جوری بند بکشی، عین گوسفند دنبالت باشه، قطره چکونی بهش توجه کن، محبت نکن، حتی واکنش عصبی بهش نشون نده، 

احساس حقارت میکنم  به نظرت جدا بشم چیزی درس میشه یا بدتر یا برم از سالمند نگهداری کنم جدا بشم ن ...

بشین با خودت دودوتا چهارتا کن ببین خوبیاش بیشتره یا بدیهاش.ازاون ورقضیه شرایط بعد طلاقم درنظر بگیر.ببین واقعا میصرفه طلاق بگیری یا ادامه بدی.شماره تلفن 1480 مشاوره بهت میده رایگان خیلی خوبه .

لایک ممنوع

تو وقتی از مرگ صحبت می‌کنی یعنی بدترین راه .پس وایسا بجنگ نه با زبون با عقل .فحش داد یه نگاهش کن و رد شد انگار نه انگار که وجود داره کلا نادیده بگیرش تو خونه .وقتی کسیو مسخره می‌کنه حتما که خودش خیلی تحقیر شده میخواد اینجوری خودشو تخلیه کنه .تو فقط کم محلیش کن ...بعدشم فک می‌کنی خدا بی جواب میزارتش 

تو وقتی از مرگ صحبت می‌کنی یعنی بدترین راه .پس وایسا بجنگ نه با زبون با عقل .فحش داد یه نگاهش کن و ر ...

از خدا واقعا تا امید شدم دیگه چند وقته نماز نمی خونم اگه بود چنان بلای بدتری از برادرم به خانوادش نازل میکرد تا یاد بگیره آدم با کسی که معلول مسخره بازی در نمیاره 😞

قوی شو تا دنیا پیشت زانو بزنه... منم یه عمر فقط فرار کردم، از هرچی هرکی که باهاش حال نکردم.. فرار، هیچی رو بهتر نکرد.. تا این که فهمیدم بایدواستم، ولی قوی واستم، یه جوری که طرفم هر کی باشه، حساب ببره... راهش هم اینه اول نقطه ضعف دست کسی ندی، بعدش نقطه ضعف طرف هات رو پیدا کنی، از همون سوراخ، بهش فرو کنی.. چند بارمی پره وشاخ میشه، بعدش وا میده و رام میشه.. حالا بتازوووون... 

قوی شو تا دنیا پیشت زانو بزنه... منم یه عمر فقط فرار کردم، از هرچی هرکی که باهاش حال نکردم.. فرار، ه ...

خدا کنه اما فک کنم یا سنتون بالاس یا پشتتون پدر مادر خوبی هس یا از لحظ مالی تا مین وگرنه اگه چیزی بگم درباره نقطه ضعفش که منو کتک میزنه

چند مدت حرفت میرم کاملا بی محلی

نه این که بخوای ادادربیاری وشوآف کنی، واقعا اصن یارو رو نبین، یعنی توی خودت اینجوری باش که این اصلا نیست، اگه هم پرت به پرش خورد، فکن پات خورده به یه سنگی،اشغالی... راهتو کج کن از بغلش برو... 

نه این که بخوای ادادربیاری وشوآف کنی، واقعا اصن یارو رو نبین، یعنی توی خودت اینجوری باش که این اصلا ...

مرسی ممنون خدا خیرت بده با حرفات کمی دلم آروم کردی  همین کار میکنم اما می‌دونم امروز از سرکار بیاد می خواد دعوا راه بندازه  برام دعا کن 

خدا کنه اما فک کنم یا سنتون بالاس یا پشتتون پدر مادر خوبی هس یا از لحظ مالی تا مین وگرنه اگه چیزی بگ ...

اشتباهت اینه که روی همه چی حساب می کنی الا خودت،... بعدم نقطه ضعف رو حتما نباید بازبون بزنی تو صورت طرفت که.. الان نقطه ضعف طرفت همینه که اصلا باهاش حرف هم نزنی،..

مرسی ممنون خدا خیرت بده با حرفات کمی دلم آروم کردی  همین کار میکنم اما می‌دونم امروز از سرکار ب ...

نشستی فکر می کنی وای میاد، وای دعوا راه میندازه.. وای چی می شه... بکش بیرون بابا، سرت رو بند هزار تا داستان دیگه کن، اصلا یادت بره یارو هست، نیست، میاد، نمیاد و.. حیف نیست صبحت شب بشه، حال نکنی، نگردی، نبینی، خوش نباشی، که چی.. یارو بیاد فلان کنه یا.. بکش بیرون، عشقتو بکن، گور بابای خرمگس های معرکه...