2777
2789
عنوان

شوهرم چاقو برداشت منو بکشه دیشب و زندونیم کرد می‌خوام ،،

| مشاهده متن کامل بحث + 2199 بازدید | 85 پست
چرافحش میده وڪتڪ ڪارے ميڪنہ؟بہ چہ بهونہ اے..بہ نظر میاد آروم ومظلومے😔

مثلاً برادر معلوم مسخره می‌کنه منم ناراحت میشم جوابش میدم اونم هرچی دهنش میاد حتی خوش ترینی حالت یا به شوخی مادر پدرم فوش میده و همین میشه آغاز دعوا کتک کاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت پناهی ندارم اما همش به پدر مادرم فوش میده برادر معلوم مسخره می‌کنه واقعا قلبم میگیره ولی میگم بر ...

این میدونه تهش میری ولش میکنی میخاد پابندت کنه با بچه فعلا گولش بزن تا یسال بپیچونش 

یجوری رفتار کن انگار تو اقدامی هی از بچه حرف بزن ولی جلوگیری تو داشته باش

بچه نمیخاد یه مقدار هم مشکل جنسی داره و خود ارضایی می‌کنه  من خوشگلم خوش قیافه اندامم خوبه اما سمتم نمیاد

مثلاً برادر معلوم مسخره می‌کنه منم ناراحت میشم جوابش میدم اونم هرچی دهنش میاد حتی خوش ترینی حالت یا ...

حرف باد هواس بزار اینقدر فوش بده جون از کوونش بزنه بیرون. تو نباید باهاش زبون درازی کنی مردا از زن زبون دراز خوششون نمیاد .فکر نکن بیرون خبریه .بیرون هیچ خبر نیست.ایشالا به مرور زمان با صبوری کردنات زندگیتون بهتر بشه

لایک ممنوع
حرف باد هواس بزار اینقدر فوش بده جون از کوونش بزنه بیرون. تو نباید باهاش زبون درازی کنی مردا از زن ز ...

آخه واقعا خیلی بده آدم یه معلول مسخره کنه ، منم بهش گفتم برادرم مسخره میکنی منم واگذاری میکنم به همون خدا که بدترش سر خانوادت بیاد ، همش مراعات میکنم اما دنبال بهونس برا دعوا

نقطہ ضعفتو پیداڪرده میدونہ ازفحش وتوهین عذاب میڪشے..درستہ خیییلےسختہ ولے اهمیت نده بذارهرچے میخواد فحش بده خودتو بہ نشنیدن بزن از سرش میفتہ مطمئن باش خدا و ائمہ ڪمڪت ڪنن بهشون متوسل شو

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
آخه واقعا خیلی بده آدم یه معلول مسخره کنه ، منم بهش گفتم برادرم مسخره میکنی منم واگذاری میکنم به همو ...

به خودت بقبولون که هر چی گفت جوابشو ندی. خدا همچین جواب صبر کردنتو میده که دهنت باز میمونه.

لایک ممنوع

چقدر حیف شدی تو... این آدمی که نوشتی، یه بیماره اشتباه ، واسه همینه که مسخره می کنه، چون فکر می کنه با مسخره کردن، یه جوری خودش رو، سالم نشون داده.. دیگه این جور آدم ها از سر ضعف و بی دست و پا بودن، با تحقیر دیگران، خودشون رو دلداری میدن.. اشتباه بزرگ تواینه که به کارها و حرف هاش، عکس العمل نشون می‌دی.. برای این که یه مرد رو عاجز کنی، یه راه هست، این که یه جوری برخورد کنی، انگار وجود نداره...، هر

به خودت بقبولون که هر چی گفت جوابشو ندی. خدا همچین جواب صبر کردنتو میده که دهنت باز میمونه.

احساس حقارت میکنم  به نظرت جدا بشم چیزی درس میشه یا بدتر یا برم از سالمند نگهداری کنم جدا بشم نمی‌دونم بخدا هرچقدر آدم خوب باشه دردش بیشتر میشه 😞

اسی میدونم سخته ولی یه مدت هر چی فحش داد بد دهنی کرد اصلا اصلا جوابش نده برو خودت تو آشپز خونه سرگرم کن نقطه ضعف دادی دستش ببینه اهمیت نمیدی دبگه بیخیال میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

[QUOTE=323874207]چقدر حیف شدی تو... این آدمی که نوشتی، یه بیماره اشتباه ، واسه همینه که مسخره می کنه، چون فکر می کنه ...[/QUOارزو دارم بچه دار بشم اما به این فک میکنم که قرار مثل بابام که به مادرم فوش میداد اونم به من فوش بده جلو بچه اصلا دلم نمی خواد بچه دار بشم  جواب هم نمیدم احساس حقارت میکنم که چقدر بدبختم 

اسی میدونم سخته ولی یه مدت هر چی فحش داد بد دهنی کرد اصلا اصلا جوابش نده برو خودت تو آشپز خونه سرگرم ...

میترسم بدتر بشه هر وقت کوتاه اومدم بدتر شد الآنم که زندونیم خونه هیچ جا نمیزاره برم   دلم واقعا میگیره  دلتنگ میشم به هیچکسم نمی توانم بگم دردم بدتر نیش میزنن