2777
2789

سلام یه مقدار طلا گذاشته بودم دیوار دیروز یکی زنگ زد گفت میخام پول برامون کارت به کارت کرد با اسنپ براش فرستادیم

حالا همون حساب که برامون پول زدن مسدود شده

احتمال زیاد کلاهبرداری بوده و حسابمون مسدود کردن حالا همسرم قرار فردا بره بانک ببینه دلیلش چی بوده

کسی تاحالا تواین شرایط بوده چیشده.؟ 

حالم اصلا خوب نیست کسی اگه اطلاعی داره لطفا بگه ببینم چی میشه شرایطمون

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

متاسفانه وقتی از دیوار کلاهبرداری میکنن امیدی به بازگشتش نیست،سال گذشته ما یه عکس از مبلمان دیدیم پول ریختیم و گوشی طرف خاموش شد فهمیدیم سرمون کلاه گذاشته،شکایت به پلیس فتا کردیم،و کاشف به عمل اومد مال یه شهر دیگه هست و باید اونجا می‌رفتیم برای پیگیری اونم دیدیم بدتر داریم هزینه میدیم از خیرش گذشتیم،شما سریع اقدام کنید شاید فرجی بشه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در دادگاه محکوم میشید و باید هزینه خریدار رو بدید

اون کسی که پول رو ریخته به‌حساب شما خریدار واقعی بوده ولی شما طلا رو به کسی دیگه تحویل دادید همون کلاهبردار

اشتباه از خودتون بوده دیوار برای خرید و فروش طلا نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
متاسفانه وقتی از دیوار کلاهبرداری میکنن امیدی به بازگشتش نیست،سال گذشته ما یه عکس از مبلمان دیدیم پو ...

به ما پول زدن ولی حسابمون مسدود شده 

ممنون

خرید طلا بدون حضور خریدار ارسال  با اسنپ ؟؟؟؟

نهایت مشکلی هم نباشه

شما اصلا شک نکردین چطور شخص خودش حضور پیدا نکرد ؟

ممکن بود طلای شما بدل باشه با چه جراتی برای شما پول واریز کرد

این سوالات پیش نیومد واستون؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خرید طلا بدون حضور خریدار ارسال  با اسنپ ؟؟؟؟ نهایت مشکلی هم نباشه شما اصلا شک نکردین چطور شخ ...

چی بگم والا

احتمالا پول یکی دیگه زده یعنی خریدار اصلی و طلا رو دریافت نکرده الان شکایت کرده و حسابتون مسدود شده ...

نمیدونم تکلیف پول ما چی میشه؟ 

در دادگاه محکوم میشید و باید هزینه خریدار رو بدید  اون کسی که پول رو ریخته به‌حساب شما خریدار ...

شما اشتباه متوجه شدید فکرکنم 

چی بگم والا

ممکنه طرف از جای دیگه کلاهبرداری کرده باشه شماره کارت شما داده باشه 

هم‌ طلاهاتون رفته هم اینکه شخصی که برای شما پول واریز کرده از شما شاکی میشه 

باورم نمیشه هنوز اینقدر راحت اعتماد میکنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍