2777
2789
عنوان

شوهرم بره زندان چیکار کنم😭

1584 بازدید | 47 پست

بخاطر دیه نداره بده قراره دوهفته دیگه ببرنش 😭 با یه بچه کوچیک چیکار کنم .به سرم زده کیک و شیرینی درست کنم بفروشم یا بزارم داخل سوپر مارکت به نظرتون فکر خوبیه .شوهرم کلا بیخیاله امروز میگم یه کار تک شیفت پیدا کن برام گفت هنوز نبردن که رفتم نمیزارم گشنه بمونی خیلی بد حرف میزنه نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار کرده

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

خدا بزرگه دنبال کار باش آره کیک و دسرم خوبه فقط پشتکار میخواد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اونام مریضن وپیر به زور خرج خودشون رو میدن.بعدم تا کی خرجمو بدن

عزیزم برو اونجا یه لقمه نونی کنارشون بخور اونجا فکر کاریم بکن عزیزم

قدم بلند نیست ۱۷۴ قدمه با کمبود اسم مواجه شدم دیگه مجبورشدم😁💜