2777
2789
عنوان

باید به نیاز مردا چه پاسخی بدیم؟؟

3659 بازدید | 78 پست

با نیاز جنسی مردا تو دوران دوستی و نامزدی و گاهی عقد (قبل ازدواج و عروسی) چکار کنیم؟

وقتی ازمون میخان چی بگیم

بهترین راهکار چیه

همگی نظر بدین 

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

از یه مشاور یه بار پرسیدم گفت ازضای غیر مستقیم ولی رابطه کامل نه 

پ.ن منظورم بعده عقده نه تو دوستی 😐

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه مشاور یه بار پرسیدم گفت ازضای غیر مستقیم ولی رابطه کامل نه 

تو دوران دوستی حتی؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مگه ما مسئول رفع نیاز بدون چارچوب هستیم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

نیاز یکطرفه ک نیست خودمونم نیاز داریم دیگه😐😐با رابطه قبل از ازدواج اصلااا موافق نیستم ولی تو عقد که دیگه زن و شوهر چه عیبی داره مگه😐😐اونم نه کامل از همین اول عقد😐👍🏻

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

من با همسرم رفیق بودم رل بودیم ولی هیچ وقت ازم همچین درخواستی نکرد 

ت‌دوران عقد(خطبه عقد رسمی خونده شده بود) خودمون دوتا خواستیم‌ک با هم رابطه داشته باشیم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بگید ببند دهنتو تا موقع ازدواج 🤷🏻‍♀️

خیلیاشون نمیبندن و هی ازت میخان

*** خیف دقیق نمتونم بگم باید چی بدیم😂

والا مادر بزرگ من معتقد بود کم بده خوب بده🗿

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید