2777
2789

دیروز پسرمو بردم دکتر معاینه کرد گفت آنتی بیوتیک نمینویسم فعلا علامتی از عفونت نیست امروز از صبح گوشش درد میکنه یعنی عفونت کرده همونطورم که میدونید عفونت گوش خطرناکه امروز میخوام باز ببرم پیش همون دکتر ویزیت لازمه پرداخت کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ؟؟ من دیروز ویزیت دادم که مداوا کنه خب غلط تشخیص داده تاوان اشتباه اونو من باید بدم ۷۰۰تومن پول ...

ویزیت پزشک متخصص که حدود ۱۷۰ است ،مگه دارویی براتون نوشته که ۷۰۰ هزار تومن شده ؟

اون اشتباه تشخیص نداده ، فرزند شما علائم عفونت نداشته ، احتمالا زود بردیش دکتر .....امروز هم بری همینو بهتون میگه

جواب ابلهان خاموشیست
ویزیت پزشک متخصص که حدود ۱۷۰ است ،مگه دارویی براتون نوشته که ۷۰۰ هزار تومن شده ؟ اون اشتباه تشخیص ن ...

نه اتفاقا روز چهارم سرماخوردگیش بود که بردمش

سعی کردم اول خودم مداواش کنم با دارو های مثل چهارتخمه و آویشن ویزیتشم ۲۰۰شد ۴۸۷ هم دارو شد

ویزیت پزشک متخصص که حدود ۱۷۰ است ،مگه دارویی براتون نوشته که ۷۰۰ هزار تومن شده ؟ اون اشتباه تشخیص ن ...

نطر من اینه دکترا انگار بیشتر کاسب شدن جوری نسخه میدن که حتما ۲ الی ۳ بار بری تا خوب شی سری قبلم همین جور بود

چی بگم 

یه چیز دیگم هست آخرین مرحله عفونت واسه بچه ها عفونت گوشه واسه همین میگن خطرناکه مطمئنا دیروزم علائم عفونتو داشته خودشم گفت اگه روبه عفونی شدن رفت باز بیارش 

فکرشو نمیکرد به این زودی گوشش درد بگیره پیش خودش گفته حالا یه هفته دیگ میار میگ گوشش درد گرفته منم ربطش میدم به پیچیده بودن ویروس من این بازیو از اول مهر چندبار با این دکترا خوردم تنها فرقش این بود اینبار گذاشتم حسابی علائم سرماخوردگیش بزنه بیرون بعد ببرم دکتر که اینجوری نشه

که متاسفانه دکترا از ما زبل ترن