2777
2789
عنوان

کسی ک بهش تجاوز شده چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 15088 بازدید | 267 پست
گفتم خودش میفهمه چه غلطی کرده فقط دنبال راه چاره میگرده نه سرزنش بقیه

ما سرزنش نمی‌کنیم راه چاره هم اینکه ازدواج کنن حداقل یه خواستگاری بیاد 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه طرف کاری که کرده رو باید گردن بگیره عزیزم خیلیا اینجوری شدن و ازدواج کردن بالاخره عمل هم به این ...

عزیزم ما خیلی نرمال ازدواج میکنیم هزار تا مشکل داریم 

فکر کن شوهرتو مجبور به ازدواجم بکنی 

تا ابد میگه من که نخواستمت ! خودت گیر دادی

بعد پس فردا بری طلاق طرف میگه این با من رابطه داشته مجبورم کرده بگیرمش ، میتونی ثابت کنی عکسشو؟

هنوزم میگم ازدواج بددددترین راهه واقعا 

دختر جوون آیندشم تباه میکنه 

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
خب این چه زندگیه وااا😐😐 از چاه دربیاد بیوفته تدی چاله که فقط عقد شه ؟

میبینی...

زندگی و اینده یه دختر از نظر اینا به همین یه تیکه پوست بنده....

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

33

پس سنشم واسه ازدواج خوبه خونل ماشین داره؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

گفتم خودش میفهمه چه غلطی کرده فقط دنبال راه چاره میگرده نه سرزنش بقیه

کسی سرزنشش نمیکنه 

شما داری میگی بهش تجاوز شده و میخواد خودکشی کنه 

من حرفم اینه این که خودش با رضایت خودش تن به این کار داده 

ابتدا برا وضعیت روحیش باید بره پیش روان پزشک نه مشاور 

و اینکه به یک پزشک زنان و زایمان هم مراجعه کنه شاید اصلا حلقوی بوده و اگر نبوده براش بتونه ترمیم کنه

میبینی... زندگی و اینده یه دختر از نظر اینا به همین یه تیکه پوست بنده....

اخه من میگم بکارت براتون مهمه نهایتا عمل کنید 

این نسخه ازدواج وحشتناکه واقعا ! یعنی تو یک جسم پلمپ بودی که دیگه باز شدی و باید یه جوری رد شی بری🤦🏻‍♀️

فقط امیدوارم دختره با این پسره ازدداج نکنه من تضمین میکنممم ایندس بهتر از وقتی میشه که ازدواج کنه باهاش💔

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
اصلا بگیر نیست پسره 

دختره به مادرپدرخودش بگه بگیرش میکنن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

آره اون ک بگیر نیست دوستم فقط دنبال چاره میگرده

بنظر من به پسره بگه حامله هستم به احتمال زیاد .الکی بگه تست برداشتم اون وقت میدونه دیگه این یکی رو نمیتونه گردن نگیره .بحث ازدواج رو مجبوره پیش بکشه .بعدش بگه از استرس زیاد افتاد .نمیدونم شاید این راه حل جواب بده 

میبینی... زندگی و اینده یه دختر از نظر اینا به همین یه تیکه پوست بنده....

از نظر کی خانم؟! این قانون رو ماها گذاشتیم؟ شما تو این جامعه نیستین؟ تو فرهنگ ایران اولین شرط ازدواج یک دختر نجابته و بارزترین حالتش شکل سنتیش داشتن بکارته .حالا درست و غلط  این تفکر دیگه به نیاکانمون برمیگرده.

درسته اینا همه اش درده ما هم با این تفکرات مردسالارانه مخالفیم ولی حداقل دو تا دختر دیگه که میان این تاپیک رو بخونن آگاه میشن که مثل این خانم احساساتی نشن و بعد دنبال چاره باشن

عزیزم ما خیلی نرمال ازدواج میکنیم هزار تا مشکل داریم  فکر کن شوهرتو مجبور به ازدواجم بکنی  ...

خانوم گلم حداقلش اینه که نمیگن رفته با یه مرد هرکاری دلشون خواست کردن حالام بایکی دیگه ازدواج کرده ببینید خیلی بدتره اینجوری...اگر اون آقا هم بفهمن باز همینه و اینکه بین بد و بدتر آدم باید بد رو انتخاب کنه اونجوری حداقل میشه گفت از دشمنی اینو گفته...بعد جالب میدونید چیه من چندین بار توی تاپیک ها گفتم این دوستی ها خوب نیست مراقب باشید گفتن مممگهههه چیییههههه اصلا رابطه هم داشته باشن مگه چیییه الان خیلی دلم میخواد بیان این تاپیک رو ببینن...من و شما و همه دوستان هرچی راه حل میدیم یه جای کار خوب نیست گفتیم شکایت که به این نتیجه رسیدیم نمیشه گفتیم ازدواج دیدیم بدتره واقعا الان اونا کجا هستند؟ ای کاش ببینن 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖