2777
2789
عنوان

کسی ک بهش تجاوز شده چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 15087 بازدید | 267 پست
درست ولی همون پسری ک از اول پاک نگهداشته خودش میره سمت دختر پاک خودت قضاوت کن دوام زندگی اونا خوبه ع ...

ما ب پایداری و داوم زندگی الان کاری نداریم. چ بسا خیلی از پدرمادرامون در اوج نجابت و پاکی باهم ازدواج کردن ولی زندگی بشدت متشنج و ناموفقی داشتن. الان حرف از وقاحت پسراس ک همه کار میکنن ولی دنبال دختر باکره ان و جالبه خانوما هم بهشون حق میدن. میگن پسر پسره داشتانش فرق داره عب نداره ولی دختر نه و فلان. درستش اینکه کبوتر با کبوتر باز با باز. هرکی با هم کیش خودش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا آخه وقتی اینا رو میدونه رفته همچین کاری کرده . والا هیچ راهی نیست جز پذیرش . بپذیره شرایط رو ...

آفرین من الان با یکی از دوستان هرچی فکر کردیم راه حل بدیم یه جای کار میلنگه واقعا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خانوم گلم حداقلش اینه که نمیگن رفته با یه مرد هرکاری دلشون خواست کردن حالام بایکی دیگه ازدواج کرده ب ...

بخاطر حرف مردم ازدواج کنه که بیرون امنیت و ارامش داشته باشه 

ولی داخل خونه حالشوناز هم بهم بخوره!

امیدوارم بهترین تصنیمو بگیره به هر حال . همه دوستی ها هم بد نیس بستگی به طرفش داره

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
بله گلم الان متوجه شدم اول تصور کردم که نوجوان هستید( از طرز پاسخ دادنتون) چون اینجا پر از دخترای زی ...

دقیقا در حال تغییر. نمیگم کامل برچیده شده اما درصد زیادی تغییر کرده . من چندین مورد دیدم که سالها باهم هم خونه بودن ازدواج کردن . یامیشناسم کلی سفر ایرانی و خارجی رفتن باهم الان ازدواج کردن . و... 

بیشتر باید مراقب انتخاب فرد مناسب باشیم چون الان خیلی از پسرا طرز فکر درست دارن دخترا باید ادم درست انتخاب کنن و خودشون اسیر ادمای مردسالار نکنن. وگرنه بله دیدم دختر پسر دوست بودن پسره رفته ازدواج سنتی کرده

فقط ب من گفته میگه به هیشکی نمیگم

اسی بهش بگو اولا دیگه تن به خواسته ی اون آقا نده اجازه ی سواستفاده بهش نده اوضاعش بدتر نشه،بعدم نمیدونم چیزی که میگم درسته یا نه ولی مطرح کردن این اتفاق حتی با مادری که مشخصه چه واکنشی خواهد داشت اوضاع رو بهتر نمیکنه بلکه بدتر هم می کنه،مگر اینکه مادرشون ظرفیت شنیدن و راهکار دادن داشته باشن که واقعا خیلی سخته برای هر مادری،الان باید به خودش زمان بده تا آروم تر شه،بگو ته تهش اینه که ازدواج نکنه ولی خودکشی از همه چیز دستش رو کوتاه می کنه، فقط تاکید کن اون مردک عوضی رو از زندگیش بندازه بیرون،خودشم از خدا بخواد ببخشه و کمکش کنه،بهش بگو اینجور وقتا بهترین هم صحبت که نه قضاوتت میکنه نه سرزنشت خداست،ان شاءالله که عاقبتش خیر باشه،بدون اغراق اگر دوست شما مسیرش رو تغییر بده ان شاءالله یه همسر خوب هم شریک زندگیش میشه،واسه خدا کاری نداره،ما کار درست رو بکنیم بقیه اش درست میشه 

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
فکرکنم اونم با پزشک قانونی میشه تشخیص داد 

خب دیگه هیچ کس عروسشو پزشکی قاونی نمیره برا معاینه ک. تهش ب یه دستمال خونی رضایت میدن به به چه چه میکنن وایی چه عروس پااااکی گرفتیم. بماند ک طرف میتونه اصلا دخول نداشته باشه فقط معاشعه..🤐خلاصه حرفم اینکه خیلی رو اینکه تیکه قفل نشیم بهتره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بخاطر حرف مردم ازدواج کنه که بیرون امنیت و ارامش داشته باشه  ولی داخل خونه حالشوناز هم بهم بخو ...

بخاطر حرف مردم که نه ولی اون آقا پسری که روحش از هیچی خبر نداره چی؟ بخدا خیلی فکر کردم اصلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه آور تجاوز بود یه چیزی....اون لحظه که نمیان بگن ما داریم این اشتباه رو میکنیم چیکار کنیم راهنمایی کنید وقتی قشنگ دیدن چه اشتباهی کردن یادی از ما می‌کنند ماهم هرچی به ذهنمون رسید گفتیم که همش یه جاییش مشکل داشت...بله دقیقا خیلیا هم دوست هستند مثل آدم میرن سر زندگیشون دیگه اینا واقعا نمیدونم چه فکری میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اخه من میگم بکارت براتون مهمه نهایتا عمل کنید  این نسخه ازدواج وحشتناکه واقعا ! یعنی تو یک جسم ...

اره واقعا بدترین کار ازدواجه فک کن پسفردا تقی ب توق بخوره پسره انگ هرزگی ب دختره بزنه از مرگ بدتره ازدواج اجباری. فقط باید فراموش کنه همچیو

خب دیگه هیچ کس عروسشو پزشکی قاونی نمیره برا معاینه ک. تهش ب یه دستمال خونی رضایت میدن به به چه چه می ...

بله دیگه اگر کسی هم اینکاره باشه نمیره پزشک قانونی....کلا من مغزم قفل شده خواهر 😂😂😂هیچ راهی باقی نذاشتن حداقل اگر تجاوز بود یه چیزی که اونم شاهد میخواد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بله دیگه اگر کسی هم اینکاره باشه نمیره پزشک قانونی....کلا من مغزم قفل شده خواهر 😂😂😂هیچ راهی باقی ...

فقط اون شاهده حین تجاوز .آخه کی  جلو یکی دیگه به کسی تجاوز میکنه .اصلا این قسمت رو هیچ وقت درک نکردم