2777
2789
عنوان

تا حالا از اسنپ فود غذا گرفتید

124 بازدید | 19 پست

می‌خوام خرید کنم ولی میترسم غذارو نیارن یا دیر بیارن.‌..اخه هزینشم اول باید آنلاین پرداخت کرد نگرانم پشیمون بشم.اگه تاحالا خرید کردین از اسنپ فود ممنون میشم نظراتتون رو بگید چطور بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم.میگم اگه ممکنه نیارن،همون مستقیم زنگ بزنم سفارش بدم

میارن صدرصد اون همون رستورانا و غذا پزی شهرته دیگ

فقط با اسنپ قرار داد دارهیچ فرقی با اینکه مستقیم سفارش بدی ندارن

تازه اسنپ خوبیش اینه با تخفیف میشه غذا بگیری

فراموشی کیمیاست

الهی 😁نه میارن خیلییییی خرید کردم اما خب جایی انتخاب کن ستاره بیشتر داره و معروف تر حتما هم تو توضی ...

مرسی گلم.

من میترسیدم نیارن برام،گفتم کاش همون زنگ بزنم سفارش بدم و از اسنپ فود نخرم.اخه اگه تلفنی سفارش بدم هزینشم در خونه میدم😁

مرسی گلم.من میترسیدم نیارن برام،گفتم کاش همون زنگ بزنم سفارش بدم و از اسنپ فود نخرم.اخه اگه تلفنی سف ...

هر طور راحتی من خیلی خرید میکنم کلا اشتراک پرو دارم راضی ام واقعا هم تخفیف میخوره هم ارسالش رایگان.

در مقابل تغییرات خیلی گارد نداشته باش 😁