2777
2789
عنوان

کسی ک بهش تجاوز شده چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 15089 بازدید | 267 پست

من حس میکنم دوستتون مطمن شدن دوست پسرش کلا نمیخاد جلو بیاد لااقل بحث ازدواج رو پیش بکشه .میخاد یه فکر دیگه ای بکنه .واقعا شرایطش سخته ..گناه کرده ولی خلاصه جوونه انسان خطا میکنه .امیدوارم مشکلش حل بشه

آره اومده

وقتی با رضایت خودش بوده پس همه چی رو خودش در نظر گرفته بوده و رضایت به رابطه داده . پس اینکه بیای بگی بهش تجاوز شده و میخواد خودکشی کنه حرف بی خودیه 

باید بگی اشتباه کرده و الان پشیمونه باید چکار کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اولین بارش بود ک با یکی دوست شد ک اینطوری شد

معلومه خیلی خام و ساده هست. دیگه درس عبرت براش بشه.

البته به احتمال زیاد پسره بازم میخواد ازش که بیاد و دوباره رابطه داشته باشن . اینجا دیگه باید عاقل باشه تن نده به همچین خفتی و بهش بگه اگه میخوایم بیا خواستگاری و تکلیفشو روشن کنه وگرنه همین طور باید بهش سرویس بده.

بایدبه مادرش بگه اون ببرتش عمل پسره رو مجبور کنه بگیرتش

حالا پسره چن سالشه

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببخشبد ولی ازدواج بدترین راهه با توجه به تجربه تلخ و غلطی که قبل ازدواج داشتن. اگه خیلی ناراحته یا ...

دیگه طرف کاری که کرده رو باید گردن بگیره عزیزم خیلیا اینجوری شدن و ازدواج کردن بالاخره عمل هم به این سادگیا نیست و هردو فقط یه دروغه که به اون بنده خدا میگن این آقا هرکاری دوست داشته کرده خانوم هم راضی بوده حالا این وسط اون بنده خدا چه گناهی کرده؟ تازه بیشتر آبروی خوده دختره هم میره خیلیا هنوز براشون مهمه گلم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هوووففف هی من میخوام نگممممم... رابطه مقعدی هم بلایی سر بکارت طرف نمیاره حتما اونم از دید شوهر و خا ...

فهمیدی چی گفتم؟

گفتم بحث اصلا اون پرده بی صاحاب نیستتتتتت بحث نجابته حالا میخواد هر غلطی کنه طرف

به نظرم قبل شما باید به مادرش میگفت بادوستت حرف بزن بگو جریانو به خانوادش بگه اونا به راهی پیدا میکنن حتما

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببخشبد ولی ازدواج بدترین راهه با توجه به تجربه تلخ و غلطی که قبل ازدواج داشتن. اگه خیلی ناراحته یا ...

تجربه تلخی نبوده عزیزم ایشون یواش یواش توضیح دادن که این رابطه با آرامش انجام شده و تجاوزی درکار نبوده ولی دختر الان پشیمونه.

وقتی با رضایت خودش بوده پس همه چی رو خودش در نظر گرفته بوده و رضایت به رابطه داده . پس اینکه بیای بگ ...

گفتم خودش میفهمه چه غلطی کرده فقط دنبال راه چاره میگرده نه سرزنش بقیه

به مادرش بگه

دوس پسرش بود قرار نبود اینطوری بشه اصلا قرار نبود کاری کنن گول خورد خاک تو سرش😐

این اسمش تجاوز نیست ها! 

من کلا صورت مسئاله رو با توجه به عنوان شما اشتباه برداشت کردم. 

به هر حال گذشته ی ایشون به کسی ربطی نداره 

مهم اینه که الآن چه کسی هستند. 

با خودکشی چیزی درست نمیشه.! 

دوخت هایمن و این مضخرفات رو هم کنار بگذارید. 

خیلی وقت ها رابطه اگر درست برقرار بشه، خونریزی اتفاق نمیافته. 

گذشته گذشته و حال رو زندگی کنند. 

و اینکه نگید تجاوز…

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

به مادرش بگه هرچند عکس العمل خوبی ندارن ولی بهترازاینه بعدها جلوی خواستگارش مادر پدرش سرافکنده بشن بازاونا میتونن ببرنش تهران واسه عمل