2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صنایعمعماریشیمی

من چون از هنر خوشم میاد اول تو علایقم معماریه و به خاطر علاقم به شیمی و آزمایشگاه ، به شیمی کاربردی هم فکر کردم

ولی شنیدم بازارکار مهندسی صنایع بهتره🫠

منظورتون همون مهندسی صنایع و سیستم هاست دیگه؟رشته ی خشکی نیست؟🫠

بله دقیقا منظورم همونه

اگه علاقه باشه که قطعا ولی هب به نظرم خیلی شیرینه درساش

چون از همه رشته ها توش هست . برنامه نویسی. اقتصاد. شیمی .ومعماری ‌و .. به قدری که بهش میگن اقیانوس یک متری

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

من خودم ورودی ۴۰۳ کامپیوترم ولی خودم صنایع بعد کامپیوتر الویتم بود بشدت توصیه میکنم منتها به یه شرط اونم اینکه تا کارشناسی بخونب

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

شیمی برای رفتن خوبه 

معماری هم خوبه صنایع اطلاعی ندارم راجبش

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بله دقیقا منظورم همونهاگه علاقه باشه که قطعا ولی هب به نظرم خیلی شیرینه درساشچون از همه رشته ها توش ...

جدی از شیمی و معماری هم توش هست؟!

آخه من چارت درسیشون رو چک کردم همش تئوری و دروس اقتصاد خرد و کلان و ریاضیات و آمار و احتمال بود 💔🫠

من چون از هنر خوشم میاد اول تو علایقم معماریه و به خاطر علاقم به شیمی و آزمایشگاه ، به شیمی کاربردی ...

صنایع از بقیه رشته ها راحت تره به خاطر همین بهش میگن مهندسی گلابی😂

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

من خودم ورودی ۴۰۳ کامپیوترم ولی خودم صنایع بعد کامپیوتر الویتم بود بشدت توصیه میکنم منتها به یه شرط ...

منم شنیدم خیلی بازارکارش خوبه ولی نگرانم این قدر برام رشته ی خشک و بی مفهومی باشه که نتونم ادامه بدم...می دونید دروس معماری و شیمی جالب تر بنظر میان