2777
2789
عنوان

کسی ک بهش تجاوز شده چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 15089 بازدید | 267 پست
اینجا ۹۰ درصد تاپیک ها راجبه تجاوزه  انقدر که به خانوم های نی نی سایت تجاوز شده به کل دنیا تجا ...

عزیزم همین خانوم های نی نی سایتی مال همین کل دنیایی هستن که میگی 😑

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
مردا به تنها چیزی که توجه نمیکنن بکارته! توروخودا بیخیال این تابو ها شید  دخترای رزمی کار هم ...

حالا یه چی بگم نگن چیزی ترویج میدی من بعد زایمان که دو ماهی میشد رابطه نداشتم شده بودم عین روز اول 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تجاوز نبوده بالاخره باپای خودش رفته وباید احتمال میداده ک این اتفاق بیفته....تجاوز بحثش بااینی ک ...

دقیقا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

مردا به تنها چیزی که توجه نمیکنن بکارته! توروخودا بیخیال این تابو ها شید  دخترای رزمی کار هم ...

عزیزم بکارت نداشتن دختر رزمی کار از سر هوس و رابطه جنسی نیست لطفا این رو بهش توجه کنید مردا دنبال دختری هستن که خودشو به کسی عرضه نکرده باشه . 

این خانم هم یه جورایی مقصره آخه چرا با دوست پسر جایی تنها بشه که این اتفاق بیفته!

بله این که میگن الان همه چیز عوض شده که درسته اما باید از ریشه این قضیه درست بشه آدم که نمیتونه بشین ...

اره بابا مگه الکیه الان من خودمو بزارم جای پسر تو این بدبختی گرونی میخام واسه ی دختر ۵۰۰ میلیون خرج کنم باید بفهمم سالمه یانه سرم بالا بگیریم حداقل پیش خانوادم 

این حق ی پسر بعد از کلی سختی با ی دختر سالم بخواد زندگیش شروع کنه همه چیزیش اولش مال پسر باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دوس پسرش بوده  خیلی تنها بود گفت فقط میخوام با یکی باشم بهم آرامش بده فقط در حد چت و اینا ک ای ...

و اکنون به آرامش رسید....

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خیلی کم امکان داره پسری بفهمه طرفش رابطه‌ داشته و باهاش ازدواج کنه

اگه طرف خودش باکرس حق داره زن باکره بخواد 

ولی اگه پسری باکره نیس و از شما اناظار بکارت داره ، بره *** با احترام 😘😂

مشکل تازه از بعد ازدواج شروع میشه...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

حالا دوستان چه تجاوز چه رابطه دیگه یه ماه گذشته نمیتونه شکایت کنه اگه راهی دارین بگین بهش ندارینم سعی کنیم قضاوت نکنیم بد چیزیه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دوس پسرش بود قرار نبود اینطوری بشه اصلا قرار نبود کاری کنن گول خورد خاک تو سرش😐

از کجا بدونیم با رضایت خودش نبوده الان که پشیمون شده حرف از تجاوز میزنه

بعدش هم چرا با کسی بدون هدف ازدواج دوست بشیم

قطعا وقتی کسی هدفش ازدواج نباشه حتماً پشتش هدف دیگری هم داره

بنظرم خود دختره حتی اگر قربانی شده باشه باز هم بی تقصیر نیست

چرا باید به لانه گرگان درنده رفت 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 https://abzarek.ir/service-p/msg/1884390