خامه رو باید با همزن انقددددد هم بزنی که کف کنی و حجمش سه برابر بشه یعنی بالای پنج شش دقیقه باید با همزن هم بزنی
و باید حتماااا جاش سرد باشه وگرنه خراب میشه و آب میشه
کیکت و درآوردی بزار داخل یخچال سرد بشه اگه میخوای بین کیک خامه بزاری وقتی کیک نیمه سرد شد دربیار از وسط به دو تیکه تقسیم کن لایه بالایی و بردار و به لایه پایینی خامه بزن بعدشم روی همدیگه دوباره قرارش بده و روی کیک رو خامه کشی کن
اگه میخوای کارت تمیز تر شه بعد از اینکه بار اول خامه زدی بزار یخچال بعد از یک ساعت خامه چسبید به کیک دوباره خامه بزن
خامه هم بزار داخل فریزر که سرد باشه