2777
2789

روزی بالا ۶۰_۷۰ تار میریزه،میگن تا ۱۰۰تا عادیه،اخه کجا تا ۱۰۰تا عادیه مگه ما چقد مو داریم که روزی ۱۰۰تاش بریزه😭😭😭😭

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

برو چکاپ

فقز آهن

کم خونی

تنبلی تخمدان

اینا میتونه دلیل ریزش مو باشه

این محصولی ک گفتید هم خواهر همسرم خرید اثری نداشت.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی خوبه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

برو چکاپ فقز آهن کم خونی تنبلی تخمدان اینا میتونه دلیل ریزش مو باشه این محصولی ک گفتید هم خواهر ...

فداتم مرسی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

خوبع واسه ریزش من میزدم  ولی موهام بشدت خشک و وز شده

من فقط نریزه وزیش فدای سرت😢

نوع ریزشت چیه 

هم از ریشه جدا میشن،همم بعضیاشون نصف میشن شکننده ان

بهت پیشنهاد میکنم شامپو کلیر مردانه بزنی وروز بعد حمامت هم رزماری بجوشون بزن به موهات خیلی خوبه

فدات عزیزم انشالا خوب باشه.سبغ نزدین اصلا؟ینی نزنم؟