2777
2789

سلام خوبید؟

ببخشید من یسوال دارم ازشما🙏

تو تایپیک یه کاربرِ دیگه ایی

شما گفتین تو بازار صالح آباد هستین.

من میخوام برم صالح آباد یه استخر بادی اینتکس بگیرم.

اونجا شما جنس خوب سراغ دارین؟

چون خیلی جاها حتی سایت ها به مشتری میندازن و تاریخ تولید استخربادی خیلی سال گذشته رو میدن که زود سوراخ میشه استخر بادی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبید؟ ببخشید من یسوال دارم ازشما🙏 تو تایپیک یه کاربرِ دیگه ایی شما گفتین تو بازار صالح آبا ...

سلام عزیزم همسرمن تو شعبه بازار کار میکنه شب که ازسرکار بیان حتما براتون میپرسم واطلاع میدم

چاوکال جان عذرِ زحمت🙏  ببخشید خانم گل اگه غیرز صالح آباد هم همسر محترمتون  فروشگاهی س ...

باشه حتما فکر کنم خود بازار ۱۵ خرداد باشه بازم شب من میپرسم حتما براتون 

چاوکال جان عذرِ زحمت🙏  ببخشید خانم گل اگه غیرز صالح آباد هم همسر محترمتون  فروشگاهی س ...

باسلام همسرم پرسیدم میگه بازار بزرگ پایبنتر از مسجد شاه پاساژ جواهری همشون اسباب بازی فروشن بعد گارانتی دارن شروع قیمتهاشون از ۵۰۰ تومن تا ۴ میلیون مثلا دوساله گارانتی میکنن خراب بشه تعویض میکنن.

باسلام همسرم پرسیدم میگه بازار بزرگ پایبنتر از مسجد شاه پاساژ جواهری همشون اسباب بازی فروشن بعد گارا ...

سلام عزیزم

عههه چخوب پس پاساژ جواهری برم.

خیلی هم بهتر شد بهم نزدیکتره تا صالح آباد.

انشاالله میرم ۱۵خرداد پس.

خدا به شما خِیر برسونه

بابت محبتت عزیزم از

وقتت شما برامن گذاشتی راهنماییم کردی.

خیلی از لطف شما ممنونم