2777
2789
عنوان

تعبیر خواب.

170 بازدید | 23 پست

کسی هست ؟

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜
کتاب تعبیر خواب دارم شاید بتونم بر اساس این کتاب کمکی کنم 

میشه درخواستمو قبول کنید

تنهایی من احساس بسیارخوبی دارد؛بنابراین تنها زمانی تورا خواهم داشت،که ازتنهاییم شیرین ترباشی💜💜........................توچنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم دردمیکشی💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما که روانشناسین چرا بیدارین

خودم ریتم خواب و بیداریم از دوسه سالگی همین طور هست، که شب ها بیدار و روز رو پنج شش ساعتی می خوابم 

در کل بدنم این طوری هست و ربطی به روانم نداره که بخوابم به روانشناسی ربط بدیم نمی دونم چرا این طوری هستم و چرا ریتم بدنم این طوری هست، یک جورهایی از بدو تولد این طوری هستم 

اما به خاطر این که شبیه انسان های دیگه بشم گاهی برنامه م می کنم شبیه بقیه اشخاص اما دوباره برمی گرده به حالت قبل 

امشب هم مراجع بدحال داشتم و مجبورا به همون ریتم قبلی برگشتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خودم ریتم خواب و بیداریم از دوسه سالگی همین طور هست، که شب ها بیدار و روز رو پنج شش ساعتی می خوابم&n ...

چقدررر جالب  ولی خیلی بده من خودم دکتر افسردگی حاد و دوقطبی تشخیص داد. و قرص هامو دوماهه نخوردم.  نصف شبا خوابم نمیره😭

چقدررر جالب  ولی خیلی بده من خودم دکتر افسردگی حاد و دوقطبی تشخیص داد. و قرص هامو دوماهه نخوردم ...

آره واقعا بده... 

کل برنامه زندگی می ریزه بهم و چون برنامه زندگی می ریزه بهم خودش یک نوع اختلال خواب محسوب میشه بهش میگند اختلال ریتم سیرکادین... 

حتی باعث می شد دوران مدرسه دیر برسم 

و حس می کنم حتی دارو هم براش باشه که مغز رو طور دیگه تنظیم کنه چون خودم علاقه به شب بیداری دارم دوباره برگردم به حالت قبل یا چون نمی تونم شب بیدار باشم اون قدر بهم فشار زیاد بیاد که مبتلا به هر اختلالی بشم 

آره واقعا بده...  کل برنامه زندگی می ریزه بهم و چون برنامه زندگی می ریزه بهم خودش یک نوع اختلا ...

باز خوبه. کارتون اداری نیست. اره این مدلی عادت کردین. خیلی بده مدلتون عوض بشه

چقدررر جالب  ولی خیلی بده من خودم دکتر افسردگی حاد و دوقطبی تشخیص داد. و قرص هامو دوماهه نخوردم ...

ای جانم 😍💔

اگر داروهات یادت میره می تونید برای خودتون یادداشت بذارید یا آلارم گوشی تون فعال کنید بهتون یادآوری کنه 

و اگر هم به خاطر یک سری سختی هایی که دارو ایجاد می کنه نخوردید حق دارید 💔اما حتما همون عوارض هم با پزشک درمیون بذارید... 

داروها خلاف نظر پزشک کم و زیاد بشه عوارض دارند 

اما اگر خواستید باز شروع کنید با خود پزشک هماهنگ کنید که مدتی استفاده نکردید تا بدونه چه تجویزی کنه 

باز خوبه. کارتون اداری نیست. اره این مدلی عادت کردین. خیلی بده مدلتون عوض بشه

موقع دانشگاه که مجبورا صبح زود می رفتم دانشگاه فقط سر کلاس سردرد میگرنی شدید می گرفتم، خیلی بد بود... 

بعد حالا مواقع دیگه هم سردرد هم نداشته باشم انگار کتک خورده ها میرم بیرون 🤧😅

ای جانم 😍💔 اگر داروهات یادت میره می تونید برای خودتون یادداشت بذارید یا آلارم گوشی تون فعال کن ...

میدونین. اخه.سرکار نمیرم بشدت مادرم روم فشارر. میره و پدرم پررر میکنه. هروز هرشب دعوا داریم. با خودم گفتن اول دنبال کار و حل مشکل باشم. از محیط سمی دور بشم بعدش درمان از سر بگیرم

موقع دانشگاه که مجبورا صبح زود می رفتم دانشگاه فقط سر کلاس سردرد میگرنی شدید می گرفتم، خیلی بد بود.. ...

منکه شب بیدارر باشم چشام بشدتتت سیاه میشه. و خوب نمیشن

تو باید نگهبان بشی 😉

میدونین. اخه.سرکار نمیرم بشدت مادرم روم فشارر. میره و پدرم پررر میکنه. هروز هرشب دعوا داریم. با خودم ...

روش خوبی هست 👍🏻

آره متاسفانه محیط سمی هم جلوی پیشرفت درمان رو می گیره