2777
2789
عنوان

بخاطر بچه ها جای خوابمون رو جدا کردیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 66 پست
تا چند شب پیش همه یه جا میخوابیدیم. پسرم روی زمین منو همسرم و دخترم روی تخت. پسرم سرما خورد بینیش کی ...

سن جدایی جای خواب از همون اوایل تولد هست هرچند که ممکنه براتون عجیب به نظر بیاد

الان هم به نظرم بهتره به جای اینکه تسلیم یک روش اشتباه بشید و مساله بدتر بشه دنبال راه حل برای جدا کردن جای خواب بچه هاتون باشید

هرچه هست از آن اوست.
هر جهار تاتون یه جا بخوابید نمیشه؟ مگه چند بار بچه هات کوچیکن و میتونند کنار والدین خوابیدن تجربه کن ...

توضیح دادم واسه یکی از دوستان. همه یه جا میخوابیدیم یه شب دخترم از روی تخت افتاد دیگه گفتم بزارمش تخت کودک که نرده داره. کوچیکتر بود توی تخت نوزاد که کنار تخت مادر هست می‌خوابید اما بزرگتر شده نمی‌پذیرد. تخت کودک رو هم نمی‌پذیرد. پسرم خیلی وابسته هست خواستم دخترم اینجور نشه که انگار شده 🙄

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۸سالشه تازه میره تو اتاقش اما پسر کوچیکم کنار خودم میخوابه ولی منو شوهرم کنار هم میخوابیم

چند وقتشه پسر کوچیکه؟ ما هم اصلا بچه رو وسط خودمون قرار نمیدادیم

چند وقتشه پسر کوچیکه؟ ما هم اصلا بچه رو وسط خودمون قرار نمیدادیم

یکسالشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
سن جدایی جای خواب از همون اوایل تولد هست هرچند که ممکنه براتون عجیب به نظر بیاد الان هم به نظرم بهت ...

پس بچه ای که شبونه تب میکنه و مادر متوجه نمیشه چی؟بچه ها معمولا شب تبشون بالا میره و‌خیلی بده مادر نفهمه و دوراز جون تشنج کنه بچه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منم کوچیک بودم میترسیدم ولی عادت کردم دیگ توام جداشون کن ولی طی شب بهشون سر بزن 

پسرم جدا نمیشه. فکر کن صبح از ۷ بیداره هی به پدرش میگه نرو سر کار من دلم تنگ میشه 🙄

پس بچه ای که شبونه تب میکنه و مادر متوجه نمیشه چی؟بچه ها معمولا شب تبشون بالا میره و‌خیلی بده مادر ن ...

تب یک وضعیت اضطراری هست که مادر میره توی اتاق کودک، نه اینکه کودک رو بیاره پیش خودش

جای خواب باید از اول ثابت و جدا باشه و مادر رفت و آمد کنه نه برعکس

هرچه هست از آن اوست.
همتون باهم تو اتاق بچه ها بخوابین  واسه زناشویی هم برید اتاق خودتون تا کوچیکه دوسه سالش بشه و ...

ما ۳ تا اتاق داریم از اون نظر مشکلی نیست. مشکل من عادت داشتن به حس کردن همسرم کنارمه. دختر و پسر هستن نمیخوام اتاق خوابشون یکی باشه. خواستم دختر رو زودتر جدا کنم که بعداً دردسرش کمتر باشه

تب یک وضعیت اضطراری هست که مادر میره توی اتاق کودک، نه اینکه کودک رو بیاره پیش خودش جای خواب باید ا ...

نه خب ببین بچه بدون هیچ علائمی یهو شبونه تب میکنه 

تب بچه خبر نمیکنه یهویی پیش میاد اونم‌ نصف های شب 

درسته شبای بعد میدونه بچش تب کرده ولی شب اول بجه تنهاست دیگه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من کنار تختم روی زمین جا براش پهن میکردم ،برای دخترم هم همینطور ویا روی همون تخت ،ولی نه وسط خودم وه ...

من دخترم یه بار از تخت افتاد مجبور شدم بزارمش توی تخت نرده دار. وسط ما هیچوقت نمیخوابیدن

من اتاق پسرم رو ده ماهگی جدا کردم. البته روی زمین میخوابوندم چون تختش گارد درست و حسابی نداشت. کنارش ...

منم همین کارو می‌خوام بکنم. پسرم خیلی وابسته هست نمیخوام دخترم هم اینجور بشه. اتفاقا دخترم روی زمین بهتر می‌خوابه تا توی تخت نرده دار

منم همین کارو می‌خوام بکنم. پسرم خیلی وابسته هست نمیخوام دخترم هم اینجور بشه. اتفاقا دخترم روی زمین ...

کار خوبی میکنی. کلا بچه روی زمین خیلی راحت تر میخوابه چون احساس امنیت بیشتری داره و احساس معلق بودن نداره

نه خب ببین بچه بدون هیچ علائمی یهو شبونه تب میکنه  تب بچه خبر نمیکنه یهویی پیش میاد اونم‌ نصف ...

یعنی توی اتاق کنار مادر باشه هرشب تا صبح بیداره که یهو تب نکنه

در طول سال چقدر مگه ممکنه بچه تب شدید داشته باشه و گریه نکنه که مادر متوجه نشه و نیاد بهش سر بزنه

بهرحال من قاعده درست رو گفتم و هرکسی دوست داشت اجرا میکنه

هرچه هست از آن اوست.
پس بچه ای که شبونه تب میکنه و مادر متوجه نمیشه چی؟بچه ها معمولا شب تبشون بالا میره و‌خیلی بده مادر ن ...

معمولا بچه ها اگه حالشون خوب نباشه و تب کنن از خواب بیدار میشن، یا حداقل بیقراری میکنن

خب وقتی بیقراری کنن مادر میفهمه دیگه

البته من خودم بچه هام کنارم میخوابن، فقط خواستم تجربه مادرانه‌م رو بگم