2777
2789
عنوان

چرا مردم انقدر به کادر درمان حسادت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 123 پست
تعرفه من نه ماه عقبه من همچین چیزی انتخاب نکرده بودم پولم رو میخوام با این همه استرس و فشار کاری حقو ...

دقیقا وقتی دیگ هیچ پزشکی میلی به طبابت نداشته باشه و هیچ پرستاری تو ایران نمونه اینو متوجه میشن. 

دقیقا وقتی دیگ هیچ پزشکی میلی به طبابت نداشته باشه و هیچ پرستاری تو ایران نمونه اینو متوجه میشن.

من خودم کم سابقه و طرحی ام سواد تئوریم هم بالاست ولی هیچی تجربه نمیشه من الان از همکارام یاد میگیرم و خیلی وقتام اونا کارو جمع کردن 

هر چی پرستار و پزشک باسواد و کاربلد هست دارن میرن از ایران  

جوجه پرستار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث حسادت نیست 

بحث خشم و توقع بالاست

مثلا طرف میره بانک ۲ ساعت منتظر میشینه اوکی هم هست براش

ولی ۱۰ دقیقه نمیتونه توی بیمارستان منتظر بمونه و انتظار داره بیمار اورژانسی رو رها کنن بیان به ابریزش بینی این برسن مثلا

با پلیسا همینن با کارمندا همینن با معلما همینن با پزشکا همینن کلن مردم ناسپاس

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خدا کسی رو انقدر متوهم نکنه ک فک کنه کسی بهش حسادت میکنه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اگثر مردم ؟؟ من امروز بیمارستان بودم واقعا اعصابم خرد شد خانواده یقه دکتر گرفته بودن که ما نمیخواییم ...

عزیزم من و خانوادم چندبار رفتیم بیمارستان اخیرا....فقط دنبال پول بودن و درمان و معاینه خاصی نمی‌کردم....یادم نمیری چطوری برخورد میکردن

شهر ما مبلغ زیرمیزی ۲۵ میلیونه یعنی تا زیرمیزی واسه جراح واریز نشه سرعمل نمیره؛ نظرت چیه؟ پزشکای این ...

من زیرمیزی رو تایید نمیکنم ولی اطلاعی از تعرفه‌های جراحی دارین؟ 

مثلا جراح زنان برای سزارین ۲ میلیون دستمزد میگیره، از اون طرف دیه ۲ نفر به عهدشه اگر عمل خوب پیش نره

ادم عاقل این عمل رو میپذیره؟ 

یه سرچ کنین تعرفه‌های پزشکی کشورهای مختلف، با اینجا مقایسه کنین

وای دختر خالم شیفت طولانی تحویل داده بود میخواست بره یه شکلات برداشته بخوره چون کلا شلوغ بوده هیچی نخورده بوده از همراها به هم گفتن اینام که مفت خورن به جای رسیدن به بیمار فقط بلدن کوفت کنن😑

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

شهر ما مبلغ زیرمیزی ۲۵ میلیونه یعنی تا زیرمیزی واسه جراح واریز نشه سرعمل نمیره؛ نظرت چیه؟ پزشکای این ...

وقتی گذاشتن رفتن خودت برو عمل کن زیر میزی هم مگیر

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔