2777
2789

من خودم این شکلیم با عروسک اشیا یا اصلاً کسایی که وجود ندارن ساعت ها می شینم حرف میزنم 

کجا شنیده بودم می‌گفت این نمونه افسردگی و تنهایی ! نمی‌دونم درسته یا نه

شما ام این شکلی هستید؟؟

به نظر شما علتش چیه ؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من با دیوار حرف میزنیم باور کن بهتر از ادمای اطرافم درک داره🤧

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من لا دیوار حرف میزنیم باور کن بهتر از ادمای اطرافم درک داره🤧

دقیقا موافقم باهات 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من ی دوست چهارساله داشتم همیشه همچیزو بهش میگفتم از کوچیکترین کارها

الان دو س هفتس تموم کردیم باهم

همش تو ذهنم بهش میگم اینکارو کردم

فلانی اینو گفتو اینا بعد خندشو اینارو تو ذهنم تصور میکنم😐😂💔اینم مریضی چیزیه؟ 

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

آره

من یه عروسک خرسی از خونه مامان و بابام آوردم

رو صندلی میز آرایشم میشینه

گاهی که درس میخونم براش توضیح میدم😂😂

چیزای زشتو هم نباید ببینه برش میگردونم رو به دیوار🤣

الانم تو بغلمه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من ی دوست چهارساله داشتم همیشه همچیزو بهش میگفتم از کوچیکترین کارها الان دو س هفتس تموم کردیم باهم ...

نه عادی 

منم این شکلیم 

آره من یه عروسک خرسی از خونه مامان و بابام آوردم رو صندلی میز آرایشم میشینه گاهی که درس میخونم بر ...

اع منم ی دونه از این خرسا دارم صب تا شب باهاش دعوا می‌کنم 😞😂😂

اع منم ی دونه از این خرسا دارم صب تا شب باهاش دعوا می‌کنم 😞😂😂

باورت میشه همین الان که نگاش کردم فهمیدم سگ بوده و من همش میگفتم خرس؟😐😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
باورت میشه همین الان که نگاش کردم فهمیدم سگ بوده و من همش میگفتم خرس؟😐😂

عکسش و بده ببینمش منم 😍😂

ایشونن😂 https://s6.uupload.ir/files/20240107_214831_oyzi.jpg

وای چقدر خوشگله 😍😂