2777
2789
خیلی دلم گرفته مادرشوهرم تومور روده و رحم داشت دراوردن متاسفاده دوتاشم بدخیم بود حالا باید شیمی درمانی بشه خودش اصلا روحیه نداره ترخدا کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه تغذیش چی باید باشه چه نکاتی رو باید انجام بدیم براش

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل اصل پیدا کنید دارچین هم خوبه با عسل قاطی کنید هرروز بخوره البته هر چی که میگن انجام ندین اول از یک متخصص بپرسید بعد امیدوارم خیلی زود خوب بشن.
دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
مامان منم توده تو سینش داشت چند روز قبل اولین جلسه شیمی درمانی شو شد از بیمارستان به ما یه برنامه تغذیه ای که چی بخوره یا چی نخوره دادن . احتمالا به شما بدن ولی اگه ندادند با یه متخصص تغذیه صحبت کنید چون تغذیه خیییلییی مهمه انشالله هر چه سریعتر شفا پیدا کنن
میشه واسه مامانم دعا کنید 🙁
ژل رویان میگن خیلی مقویه واسه بیمارای سرطانی دیدم میخرن. از عسل فروشیا و عطاریا میتونین گیر بیارین
از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سلام عزیزم مادرشوهر منم پارسال تشخیص داده شد که بدترین نوع تومر تخمدان رحم و روده داره یعنی از تخمدان شروع شده بود بقیه جاهاشم درگیر کرده بود، خیلیی ناراحت بودیم مخصوصا که یه فرشته ی تمام عیار بود و کارمون شده بود گریه ولی نذاشتیم بفهمه مشکلش چیه چون سواد نداشت باور کرده بود که کیست داره همین باعث شد از نظر روحی به هم نریزه وبا توکل به خدا درمانو شروع کردن چون دیابت داشت اول با شیمی درمانی شروع کردن بعد از اینکه در کمال ناباوری بهترین نتیجه رو از درمان گرفتن توده رو دراوردن و چند جلسه هم بعد از عملش شیمی درمانی شد کل این پروسه یک سال طول کشید و الان خدا را شکر عالیه. توکلتون به خدا باشه ان شالله بهترین نتیجه رو از درمان میگیرین.
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
مارال جون مادرشوهرم منم ماهه البته عملش کردن رحم تخمدانو یه تیکه از رودشو برداشتن چیزی از تومور نمونده فقط واسه محکم کاری شیمی درمانی میکنن ولی خودش میدونه و کارش همش گریس

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره