2777
2789

اولی ۲۸ کلا هم خونش دوره و هم ارتباط نزدیک صفر ،سالی یه بار ،پرستاره و دو تا دختر داره و پولدار ،ماشین سنگین دارن 

دومی نزدیکای ۳۵ سالشه ،دو تا پسر. وضعشون خیلی خوبه 

خونش دوره اما از شرش خلاص کسی نمیشه ،فتنه به تمام معنا 

دو سه بار تو زندگی و عروسیم دعوا درست کرد 

دو بار پدرشوهرم سکته داد تو بیمارستان خوابید ،خلاصه جلوت قربونت میره پشت سر میگه تنت تو گور 

سومی ۳۰ سالشه و یه دختر پسر داره ،دکترای مدریت داره ولی خانم خونس 

اینم کم از دومی نداره 

یه باز به جون هم افتادن در حد گیس کشی توی کوچه 

قهر بودن تا امسال که باز سر یه موضوع دعوا تا جایی پیش رفت که مردا زنگ میزنن به زنای برادر فحش میدادن 

و تهدید به مرگ میکردن(  انگار تکزاسه)

خلاصه خیلی روشون به روی هم باز شد و کلا قطع رابطه کردن

من چهارمیم، ۲۳ سالمه یه بچه دارم با هیچ کدوم رفت‌وآمد ندارم شاید سالی یه بار 

مثلا از عیدپارسال تا یلدا امسال ندیدمشون 

میترسم رفتو آمد کنم ،چون همینجوری سومیه محلم نمیده 

دومیه یه روز خوبه ،دو روز بد 

میگم هر چی نباشن بهتره 

حرفم اینه وصلت های غلط واقعا یه خانواده رو ،برادر از برادر ،پدر مادر از بچه میندازن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره یه برادرشوهر مجرد دارم ۵۰ سالشه ، عروسارو میبینه توکل نمیکنه زن بگیره 

گرخیده بنده خدا🤣

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

عروس بد یه خانواده رو داغون می‌کنه و متاسفانه اکثر عروسا جنس خوبی ندارن و معمولا خانواده های پر پسر با هم دیگه در ارتباط نیستن بر عکس خانواده های پر دختر

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم