2777
2789

ازاین چیزا چیکار کنم این عادت از سرم بره تا فا.ل خوب میبینم خوشحال میشم تا بد ناراحت هر فا.لی رو نگاه میکنم همشو قبلا اینجوری نبودم الان دو ماهه اینجوری شدم چیکار کنم این عادت بره از سرم؟ 

وسواس گرفتی😄

اکسپلورتو پاکسازی کن میرن

هرچی‌دیدی بزن روی دیگر به من‌نشان نده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم ترک کن حرف گوش میکنی

از خدامه بخدا نمیدونم چیکار کنم بنظر شما اینا واقعا حقیقت داره که فا.ل روزانه یا معشوق بازگشت میزارن؟ خسته شدم از این روزی که برای خودم ساختم 

وسواس گرفتی😄 اکسپلورتو پاکسازی کن میرن هرچی‌دیدی بزن روی دیگر به من‌نشان نده

باید همین کارو کنم دوست دارم برای همیشه نبینم شما اعتقاد داری به این فا.ل هایی که تو اینستا گزاشتع میشه؟ من چجوری باید این عادت رو از سرم بندازم؟ 

فال دروعه تمام

یک روز میگه رقیب حذف میشه باز پنج روز بعد میگه هست یک روز میگه شما میرین سفر چندروز بعد مهمون میاد بعضی چیزاش راسته حالا نمیدونم اونارو چجوری میفهمن

باید همین کارو کنم دوست دارم برای همیشه نبینم شما اعتقاد داری به این فا.ل هایی که تو اینستا گزاشتع م ...

نه عزیزم ، ف‌ا‌ل سرگرمی ای بیش نیست .

منم‌یه مدت دچارش شدم چون وسط مشکلاتم تنها بودم و تحملشون واسم سخت بود با ف‌ال ها خودمو آروم‌میکردم

اما وقتی متوجه شدم همه چیز به قدرت ذهن و اعتماد به خودم و مسیرم بستگی داره از سرم افتاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

من حدود دویست تا پیج مختلف فالو میکنم ، دو سه  تا پیج آیات قرآن رو هم فالو کردم در هر حس و حالت روحی ای که باشم لابلای پستهای متنوع ، یهو یک آیه خیلی امیدوار کننده میبینم ، اونقدر قلبم آروم میشه که نگو ،،،، الحمدلله

اون پبجای ف ال و آسترولوژی بهم استرس میدادن...

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
نه عزیزم ، ف‌ا‌ل سرگرمی ای بیش نیست . منم‌یه مدت دچارش شدم چون وسط مشکلاتم تنها بودم و تحملشون واسم ...

وای دقیقا منم برای آروم کردن خودم میرم مثلا امروز میگه شما رقیب احساسیون پوچ هستش متولد این ماه هستین باز چند روز بعد میگه پوچ نیست باز میگه دوستون داره یک بار دیگه میگه بدش میاد اصلا اعصابم خورد شده دیگه از دست این بی ثبات بودنشون 

وای دقیقا منم برای آروم کردن خودم میرم مثلا امروز میگه شما رقیب احساسیون پوچ هستش متولد این ماه هستی ...

آره عزیزم من مدام در حال فرار بودم .

استرس داشتم ، یکم هم ترس از آینده و فردا 

ولی واقعا ارزش نداشت وقتم تلف شد

من حدود دویست تا پیج مختلف فالو میکنم ، دو سه  تا پیج آیات قرآن رو هم فالو کردم در هر حس و حالت ...

خیلی خوبه 🥲کاش بشه منم این چیزا از سرم بیوفته جز اعصاب خوردی چیزی برام نداره انگار

چجوری گزاشتیش کنار وسوسه نشدی بری ببینی؟  

اول شروع کردم به پاکسازی اکسپلورم .

هر فالی میومد ریپورت یا گزینه نشان نده رو میزدم

وقتی اینستام اوکی شد .

سعی کردم خودمو سرگرم‌کنم . آشپزی‌کنم ، فیلم ببینم

بیکار نشینم که فکر و افکار منفی سراغم بیاد و وسوسم‌کنه 

کم کم از سرم افتاد ، تازه پی بردم‌خودم‌مهم‌نیستم که پی اینم‌ببینم چی‌میشه ؟ هر چی بخواد بشه میشه 

و من توی هر شرایطی که هست یا پایان میدم یا حلش میکنم