2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم. ولی زبونش خیلی دراز بود. می گفت دخترا رو به شوهرت حلال کن🤐🤮

کم نمیاوردی حسابی تحقیرش میکردی

یه چندتا توالت عمومی دستمال توالت و... بهش میبستی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خوب نداری بهتر  ببخشید دخالت میکنم ولی طلاق بگیر خدای نکرده مریض نشی چون میگی با ادمهای مختلف ب ...

راستش مریضی جسمی تحملش از روحی کمتره..اینا نمی‌دونن چ ضربه ی سختی ب ما میزنن ..شوهرم روز سومی خیانت بهم میگفت بسه بخند ..آدمه مزخرف

[QUOTE=323475969]راستش مریضی جسمی تحملش از روحی کمتره..اینا نمی‌دونن چ ضربه ی سختی ب ما میزنن ..شوهرم روز سومی خیانت  هی خدا چی بگم منم خیلی حالم بده طفلک دخترم هم خیلی ناراحته اونم روح و روانش بهم ریخت کلا یک ماه تمام گریه کرد الانم همش غمگینه  سعی میکنم‌جلوی دخترم زیاد گریه نکنم اویل که گریه میکردم الان سعی میکنم دخترم گریه هامو نبینه

اسی شوهرت چقدر خر بوده

میگی سمتش خوبه

الان اکثر ویلاها دوربین مخفی دارن و مثل آب خوردن اخاذی میکنن

بگو الاغ گیر اونا میافتادی یا دختره با گوشیش فیلمت میگرفت میخواستی چه گوهی بخوری

مگه فیلم بعضی از سمت دارها که دراومده رو ندیده پنهونی زنها ازشون فیلم گرفتن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر