2777
2789
واسه هم بوس و قلب فرستاده بودن

برا سما فرستاده گلمن  که  عکسش هست  که ببینی 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دختره این اسکرین چت فرستاده به تو بگه باشوهرت بوده و تو رو حرص بده؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
وای عزیزم من تاپیکتو خونده  بودم خدا ازشون نگذره الان در چه حالی گلم

در حال بی حالی. خنثی شدم طی مرور، زمان. سِرش شدم. شبها خوابم نمی بره. صبحها که شوهرم و بچه م میرن می شینم گریه می کنم. مدام چک می کنم ببینم شماره ش مسدود هست یا نه. به اسم لیلا آلرژی گرفتم. همه آهنگها هم اسمش است😢

اره  اما باهاش کاری ندارم دخترم بزرگه ماشا الله گفتم طلاق میگیرم تب و لرز کرد دخترم به خاطر دخت ...

هی خدا...

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببخشیدی سوال کسایی ک شوهرشون خیانت میکنه چطوردلشون میادباهاش رابطه داشته باشن چندششون ننیشه خداسرهیچ ...

مجبوری.

شوهر میاد سمت آدم فقط واس اینکه دهنش بسته بشه رابطه داریم وگرنه هیچ لذتی در کار نیس.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
وای عزیزم من تاپیکتو خونده  بودم خدا ازشون نگذره الان در چه حالی گلم

بی تفاوت ..عالی ..بعد از اون رفتم آرایش دایم دارم یاد میگیرم ..دیگه ترس از آینده دارم ..اما همین تمرینی ک واسه کارم دارم انجام میدم بهم روحیه میده ...شوهرمم هنوز داره ادامه میده اما دیگه چیزی نگفتم.تو فکره طلاقم چون الانم بهم میگه من ب تنهایی نیاز دارم برو خونه پدرت ی شب ..دیگه من میفهمم میخاد دختره رو بیاره .دعوامون شد دیشب زد بیرون .‌ازش خیلی بدم میاد .نفسای آخره این زندگیع

اسی دختره این اسکرین چت فرستاده به تو بگه باشوهرت بوده و تو رو حرص بده؟

ببین اولین بار وقتی شوهرم روبیکا رو نصب کرد نمیدونست به همه پیام میره. این پیام که فلانی به روبیکا پیوست برای دختره میره. اونم زود پیام میده. حالا دقیقا زمانی بود که گوشیش دست من بود و من داشتم میدیدم روبیکا چه شکلیه. اونم از چت من فهمید که شوهرم چت نمی کنه. بعد شوهرم که فهمید روبیکا رو پاک کرد. ولی من یواشکی با شماره ش رو گوشیم آوردم بالا. دختره میدونست روبیکاش رو گوشی منه. از قصد فرستاد. اون چت بالا مال قبلش بود. 

در حال بی حالی. خنثی شدم طی مرور، زمان. سِرش شدم. شبها خوابم نمی بره. صبحها که شوهرم و بچه م میرن می ...

خدا بهت آرامش بده عزیزم

ولی بدون تنها نیستی

من وقتی بعد شش سال باردار شدم هیچی تو خونه نمیاورد

میگفت برو خونه بابات وظیفشون ازت مراقبت کنن

بعد یکساله زن صیغه کرد عوضی

منم خونه بابام بودم تا شش هفت ماه بعد زایمانمم موندم با کوه خوردن اومد دنبالم

خودتو بالا بگیر اگه شرایطشو داری برو تا با التماس بیاد دنبالت

ببین اولین بار وقتی شوهرم روبیکا رو نصب کرد نمیدونست به همه پیام میره. این پیام که فلانی به روبیکا پ ...

ای کاش آخرش به دختره میگفتی تو رو هم تست کرد و گذاشت کنار حیوونی 😂🤣

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر