2777
2789
اره یه دختر 9 ساله

خداحفظش کنه شماهم اوایل زندگی خیانت دیدید من دوهفته بعدعقدم دیدم دست تودست قاطی کردم و بعد دختره میگفت ب شوهرم مگ نگفتی منودوسداری ازمجردی باهم بودن ..خلاصه الان یادم میادفقط بخاطر دوسش داشتم باهاش موندم اماایکاش بچهدارنمیشدم الان پشیمونم ک چراهمواول نشناختمش دوسداشتنش کورم کرده بود اما هرسال شاهدماجرا تازه بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

الان در چه حالین

محلش نده گاهی طوری رفتار کن فکر کنه با کسی چت میکنی بسوزه

البته بیا نی نی سایت با ما چت کنا 😉

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
الان در چه حالین محلش نده گاهی طوری رفتار کن فکر کنه با کسی چت میکنی بسوزه البته بیا نی نی سایت با ...

سه ماه فهمیدم کلا دعواست تو خونمون هر شب تا ۴ یا ۵ صبح میدارم و باهاش دعوا میکنم محل سگم بهش نمیدم 

سه ماه فهمیدم کلا دعواست تو خونمون هر شب تا ۴ یا ۵ صبح میدارم و باهاش دعوا میکنم محل سگم بهش نمیدم&n ...

دعوا نکن بخدا آسیب میبینی

برو بگرد خوش باش

تیپ بزن عطرخوب آرایش زیبا رنگ موهای زیبا

بزار بسوزه

محل سگ نده اصلا

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خداحفظش کنه شماهم اوایل زندگی خیانت دیدید من دوهفته بعدعقدم دیدم دست تودست قاطی کردم و بعد دختره میگ ...

شوهر من اولین بار‌ش نبود. ولی اونای دیگه واسه کارهای جنسی بود. این قضیه ش هم عشقی و هم جنسی بود. خیلی اذیت شدم. وسط رابطه فکر می کردم حتما الان داره به اون فکر می کنه

حالا جالبه من خیلی گرمم. این نمیاد. بهداشتمم خیلی رعایت می کنم. چا مسواک باشه چه ژل شستشو واژن باشه، چه دوش گرفتن و شِیو کردن باشه🥺

وقتی نمیخواد هیچیبه چشمش نمیاد