2777
2789
عنوان

حاملم ۲۹ هفتمه بدجوری از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 54 پست

عزیزم یه مدت بیخیالش شو کلا، منظورم اینه اصلا باهاش بحث نکن بهونه دستش نده زندگیتو کن یا خودش خوب میشه یا تو عادت میکنی ب بی تفادتی باهاش بهتر از جنگ اعصاب و کتک خوردنه سعی کن خودت ارامش رو به خودت هدیه بددی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چنتا دیگه بچه بیار دلیلت واسه تحمل فلاکت بیشتر میشه اونوقت دیگه همه چی ردیفه🙄🙄

چقدر شگفت انگیزیم ما آدما بخدا! خودمونو با دستای خودمون تو چاه میندازیم اونوقت میشبنیم تو سر خودمون میزنیم و گریه میکنیم که بیان بیارنمون بیرون🤦‍♀️

مشکل داشتم تنبلی تخمدان بچم نمیشد با قرص و دارو جواب گرفتم سر نازاییم خیلی سرکوفتم کرد  مجبور ش ...

الهی اسی بیا بغلم قوی باش درکت میکنم بچه ها وقتی ببینن مامانا ترسیدننگران میشن قوی باش از نظر تغذیه بهشون برس و ببرشون پارک کمتر جلو چش شوهرت باش در یک کلام مستقل باش و تا خودش بفمه ک داره از دستت میده قوی باش تنها نیستی گلم قشنگم توکل بخدا کن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
الان این چیه به یه زن حامله بدون پشتوانه مالی میگی.بچه اورده دیگه

خب چیکار کنه تا آخر عمرش ب پای آدم بی لیاقت بمونه؟ مجبوره خودشو نجات بده گفتم حالا که بچه آوردی نباید حسرت بخوری کاریه که شده

خب چیکار کنه تا آخر عمرش ب پای آدم بی لیاقت بمونه؟ مجبوره خودشو نجات بده گفتم حالا که بچه آوردی نبای ...

حامله س گناه داره

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
یه چنتا دیگه بچه بیار دلیلت واسه تحمل فلاکت بیشتر میشه اونوقت دیگه همه چی ردیفه🙄🙄 چقدر شگفت ان ...

چرا اینهمه حرف تلخ زدی وقتی در شرایط کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن لطفا 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

با پیاما بیشتر حالم بد شد 

طلاق نمیتونم بگیرم چون جایی ندارم برم

عاشق بچه هامم فقط ی مادر میفهمه 

میگید چرا تولید مثل کردی از شوهرت چون آبرومو نبره زن دوم نگیره طلاقم نده چون اگه بده جایی ندارم برم

اره کلا مشکل از منه از سرتا پا ایراد دارم 

پشیمون شدم از تاپیک زدن ببخشید ناراحتتون کردم 

عزیزممم بمیرم برات مقصر فقط باباته اگه بابات از اول پشتت بود اینا جسارت نمیکردن بهت چپ نگاه کنن...

بابای منم دست کمی از بابای تو نداشت ولی الان دقیقا ۱۱ ماهه ک زیر خاکه،الان خیالم راحته که به خاطر ظلمایی ک کرده پیش خدا چقد جواب پس داده