2777
2789
عنوان

حاملم ۲۹ هفتمه بدجوری از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 54 پست
با پیاما بیشتر حالم بد شد  طلاق نمیتونم بگیرم چون جایی ندارم برم عاشق بچه هامم فقط ی مادر میف ...

مامان قشنگم من قشنگ درکت میکنم بخدا اگه خونت نزدیکم باشه میارمت پیش خودم من موقع زایمانم شوهرم هزارتا بلا سرم اورد نگم برات ک جگرت دور از جونت اتیش میگیره

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
با پیاما بیشتر حالم بد شد  طلاق نمیتونم بگیرم چون جایی ندارم برم عاشق بچه هامم فقط ی مادر میف ...

بچه هات ی مادر قوی می‌خوان هر جور که میتونی به خودت کمک کن خیلی ناراحت شدم از حرف بعضی از کاربرها آن شااله بهترینها برات رقم بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم در حقم خیلی کوتاهی کرده تا اون روز ک با سر شکسته دید منو ولی دوروز بعدش فراموش کرد خدااااااایا پدر حرمت داره اما برای من از ی بچه هم ناتوان تره 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
حامله س گناه داره

خب چیکار کنه از اون ذلت بهتره که تا بچشو بدنیا میاره یه هنری چیزی یاد بگیره باهاش درامد زایی کنه نمیگم بره خرج کنه تو یویتیوب اینهمه کلیپ اموزشی هست فقط بره نگاه کنه تا وقت زایمانش

عزیز دلم ناراحت نشو

هرکس یک سرنوشتی داره

اما این وسط پدر و مادر خیلی نقش مهمی دارن 

وقتی پدر خودت جلوی دیگران کوچیکت کرده

اونها هم تا میتونن تو سرت می زنن

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
خب چیکار کنه از اون ذلت بهتره که تا بچشو بدنیا میاره یه هنری چیزی یاد بگیره باهاش درامد زایی کنه نمی ...

راهنمایی تون الان عالیه👍

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

الانم مجبوری کوتاه بیای

کسی متوجه شرایط شما نمیشه

مگه اینکه اون شرایط رو گذرونده باشه 

الانم سعی کن بیشتر به نظرات شوهرت احترام بزاری. تا به خودت و بچه هات کمتر آسیب برسه

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
چرا اینهمه حرف تلخ زدی وقتی در شرایط کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن لطفا 

عزیز گاهی حرف تلخ لازمه آدم از خواب بیدار شه آخه کسی که در حال خودزنیه دیگه میشه بهش گفت آخی اشکالی نداره ادامه بده تا فرجی بشه؟!!