2777
2789
عنوان

حاملم ۲۹ هفتمه بدجوری از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 54 پست
دقیقا

خانمای ایرانی فقط مینالیم قانون پشت مانیست اما ازهمون اندازه قانونی هم که پشتمون هست استفاده نمی‌کنیم متاسفانه بارهاتوسایت دیدم میگم بروپزشک قانونی صدتابهانه الکی جورمیکنن

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اسی اگه دوقلوبارداری حتماتحت نظرپزشک باش باهاش مشورت کن ببین آمپول ریه لازم داری نداری والا با این شوهرت یه بار زایمان زودرس نکنی خدانکرده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که میدونستی اینجوریه چرا بچه آوردی خب  حالا هم که شده دیگه کاریش نمیشه کرد تلاش کن که جداشی

مشکل داشتم تنبلی تخمدان بچم نمیشد با قرص و دارو جواب گرفتم سر نازاییم خیلی سرکوفتم کرد  مجبور شدم برم دکتر

جدا شم وقتی کسی رو ندارم جایی رو ندارم

وقتی اولین بار دعوا کردیم ب بابام گفتم بیاد جوابشو بده بابام برگشت ب پدرشوهرم گفت دختر خودمه بهت اجازه میدم هر وقت حرف اضافه زد یا غلطی کرد سیلی بزنی در گوشش

با همچین پدری چطور طلاق بگیرم 

ازدواجمم ب اجبار پدرم بوده 

عزیزم توی این وضعیت بچه چیه اخه،اون بچه هم گناه داره پدرش این مرد دیوانه باشه،پس فردا میشه یکی مثل شما با این پدر...

ای کاش این یکی رو حامله نبودی...‌

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

حالا من بابا مامانم طلاق گرفتن وضعم اینه خونه بابام باشم گیر میده چرا نمیری پیش مامانت خونه مامانم باشم گیر میده چرا نمیری پیش بابات! هردوشونم معتقدن من نمیذارم ازدواج دوم کنن😐

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
تو که میدونستی اینجوریه چرا بچه آوردی خب  حالا هم که شده دیگه کاریش نمیشه کرد تلاش کن که جداشی

الان این چیه به یه زن حامله بدون پشتوانه مالی میگی.بچه اورده دیگه

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

کاش سقطش میکردی... من درک میکنم کسایی که پدرمادرشون صب تا شب دعوا دارن... 

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
مشکل داشتم تنبلی تخمدان بچم نمیشد با قرص و دارو جواب گرفتم سر نازاییم خیلی سرکوفتم کرد  مجبور ش ...

همون موقع باید هرجور شده ازش جدا میشدی چرا فک میکنین با بچه آوردن چنین آدمایی درست میشن

الان بخوای حدا شی بچتو چیکار میکنی باید اونم با خودت بگردونی

بعد خودت چی؟درس خوندی؟

میتونی مستقل شی