2777
2789

شوهرم هنوز خونه نیومده و زنگ نزده پیام هم نداده ولی یه مقدار پول ریخت به حسابم

این یعنی آشتی؟ یا اینکه مثلا این پول برای نفقه باشه که نفقه محکوم نشه بعدا و اینکه من راهی برای طلاق گرفتن نداشته باشم اصلا

اینم بگم یه مقدار کمتر از همیشه ریخت

توی تاپیکای قبلیم هست دعوامون شده 

توکل به خدا🌿
سعی کنید آشتی کنید چه زندگی‌هایی الکی الکی به طلاق کشیده شده طلاق خیلی زیاد شده دلم میسوزه حیفه.&nbs ...

نمیدونم دیگه میتونیم زندگی کنیم یا نه

چون باباش اومد بحث بالا گرفت

باباش به شدت بی‌منطق و نفهمه؛ منم کتک خورده بودم عصبانی بودم اونم داشت به شدت بی‌احترامی و تحقیر میکرد منم جوابشو دادم خیلی بهش برخورد. باباش سیده هی میگفت به سیدها بی‌احترامی کردی(اخلاقشه همه چی رو بزرگ میکنه چون من چیز بد بهش نگفتم مثلا فحش ندادم فقط گفتم به خانمت ( یعنی مادرشوهرم ) بی‌احترامی کردی که پسرت یاد گرفته با من اینطوری رفتار میکنه و من دارم لطمه‌شو میخورم چون چندبار خیلی بد جلوی من به مادرشوهرم بی‌احترامی کرده تا حالا و من خیلی بدم اومد و خجالت کشیدم که چرا جلوی من بی‌احترامی میکنه آخه خیلی ادعاش میشه که احترام سرش میشه

توکل به خدا🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.