2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب کم میخوردی دوست گلم  روزی ده تا لیوان اب میخورم باجوشات چکار کردی؟

یکم منافذ داشتم روی گونه ام که به چشم هم نمیومد رفتم لیزر ‌co2 پوستم داغون کرد بعدش راکوتان داد کفت منافذ و لک رو میبره که بهم نساخت دیگه پوستم خودش بهتر شد با زمان یعنی منظورم گندی ک دکتر زد هست  ولی بازم پوست قبل دکتر رفتنم بهتر بود 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
یکم منافذ داشتم روی گونه ام که به چشم هم نمیومد رفتم لیزر ‌co2 پوستم داغون کرد بعدش راکوتان داد کفت ...

خدا بهت رحم کرده عجب دکتر احمقی بوده

اگه دوست داشتی درمورد کرم ا اچ ا تحقیق کن برای پوستت امتحان کن ولی خارجیشو بگیر یه لایه بردار خفیف اسید میوس 

خدا بهت رحم کرده عجب دکتر احمقی بوده   اگه دوست داشتی درمورد کرم ا اچ ا تحقیق کن برای پوستت ام ...

انقدر قوی پوستم رو کند با لیزرco2 بعدم احمق گفت ۳ روز ضد آفتاب نزن بعدش بزن منم نزدم بدبختم کرد تابستونم بود قشنگ صورتم لک و چروک شد   بعدم با کلی زمان زیاد هنوز مث قبل نشده    حالا فعلا فوتونا کردم خوب بوده  یکم بهتر شده

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
نورم اسکین دکترداده

نمیدونم تو حالا ریزش مو رو تجربه کردین یا نه !

ولی عذابی که من و خیلیای دیگه کشیدیم رو دلم نمیخواد کس دیگه ای تجربه کنه ( سرطان به مراتب از ریزش مو بهتره بنظرم ) 

هر روزی که دیگه استفاده نکنی از فرداش برنده ای . 

من ۳ ماه استفاده کردم بعدش ریزش موهام شروع شد دیگه استفاده نکردم 

نه تنها بعدش قطعش همه جوشام برگشت بلکه موهای سرمو زد داغون کرد ، یکسال زمان میبره تا بهبود پیدا کنه و مثل قبل شه . اونم نه مثل قبل ، فقط ۴۰ درصد از موهای ریخته شده برمیگرده .