2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا اچ ا ۱۵درصد درماتیپیک بهت هیچی نداده همراهش اکنونرن ترکییه ای قیمت کردم گف هفتصد نمیدونم اونو بگیر ...

اگ پوستت خوب شده ادامه بدع ب من گفته اخرای بهمن برم پیشش ولی بایدچندروز دیگ برم بگم صورتم بیینه چکارکردع

ب همه نمیسازه منم اوایلش بدن درد های وحشتناک داشتم لبام ب شدت خشک شده بود وتاری دید داشتم 

چرا بعد دوماه این مشکلات میاد سراغم؟من اول ن بیرون ریزی داشتم ن تاری دید ینی تازع داره برام اثرمیکنه بدجور تاری دیددارم

اگ پوستت خوب شده ادامه بدع ب من گفته اخرای بهمن برم پیشش ولی بایدچندروز دیگ برم بگم صورتم بیینه چکار ...

بابا بیرون ریزیه الکی هم نرو ازمنم ریخت همون اخر بهمن برو هیچ پمادی همراهش بهت نداده؟اگر هزینشو داری ا اچ ا رو بگیر ولی ده درصد بگیر روشن کندده هم هست

چرا بعد دوماه این مشکلات میاد سراغم؟من اول ن بیرون ریزی داشتم ن تاری دید ینی تازع داره برام اثرمیکنه ...

خوب بدنا فرق داره اب زیاد بخور لبات باهیچی درمان نمیشه جز اب حتما روزی هشت تا لیوان اب بخور برای چشماتم قطره اشک مصنوعی تریلوز بگیر

ب همه نمیسازه منم اوایلش بدن درد های وحشتناک داشتم لبام ب شدت خشک شده بود وتاری دید داشتم 

اره منم با اینکه تحت نظر پزشک مصرف کردم ولی دو تا رو خوردم دیگه نتونستم ریزش موی وحشتناک  خشکی دهان فشارم میوفتاد رنگم عروسکی شده بود بی روح سفید سفید   دیگه نخوردم خوب شدم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني